2821
2789
واقعا؟؟اگه بشه خیلی خوبه،قبلش هم تنبلی تخمدان داشتم،برام دعا کن لطفا🥺🥺🥺🥺

والاه من بشخصه خودم تجربه کردم

ان شاءالله مشکلت حل میشه عزیزم 🙏🏻❤️

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
تنبلی تخمدونت چجوری خوب شدددد

هنوز خوب نشده،یعنی دیگه آزمایش و سونو ندادم،وقتی رفتم سونو بدم گفت کیست داری 😔😔

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والاه من بشخصه خودم تجربه کردم ان شاءالله مشکلت حل میشه عزیزم 🙏🏻❤️

شما دیدی اثرش رو؟؟خیلی خوبه پس،میشه بگی چجوری باید بخورم؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
شبی یه عدد  هی تموم که شد یه هفته نخورم؟ تا چن وقت

به من دکتر۴تا بسته داد،گفت بخور و دوباره بیا.دکتر گفت یک هفته فاصله و شروع بسته بعدی قرص از شب پنجم پریودی

ای خدا 😔😔

غصه نخور عزیزم‌،انشاالله مشکل تو هم حل میشه

شما دیدی اثرش رو؟؟خیلی خوبه پس،میشه بگی چجوری باید بخورم؟

بله

من هروز یکم خام میشستم و میخوردم

میگن بخارپزش هم خوبه ولی من دوست نداشتم

سعی کن تا یه ماه هروز یکم بخوری بعد یه ماه برو سونو 

غصه نخور عزیزم‌،انشاالله مشکل تو هم حل میشه

ایشالا مشکل هممون حل شه من هنو ازداج نکردم ولی عروسیم چند ماه دیگس شوهرمم نی نی دوست 

مطمعنم جلوگیری تو کارش نیست 

خیلی میترسم بچه دار نشم خیلی

ادیوس ..☆
یه بسته رو بخورم  تموم که شد نخورم تا یک هفته ؟یا تا پنجم عادتم

بله من هروز یکم خام میشستم و میخوردم میگن بخارپزش هم خوبه ولی من دوست نداشتم سعی کن تا یه ماه هرو ...

خدا خیرت بده عزیزم،کلی دعات میکنم اثر کنه،میتونم بپرسم کیست شما چی بوده؟

خدا خیرت بده عزیزم،کلی دعات میکنم اثر کنه،میتونم بپرسم کیست شما چی بوده؟

خواهش میکنم عزیزم

کیست رحم کوچیک بود 

اما الان سعی میکنم برای همیشه بروکلی تو برنامه غذاییم باشه کلا واسه رحم خیلیی خیلیی خوبه

ایشالا مشکل هممون حل شه من هنو ازداج نکردم ولی عروسیم چند ماه دیگس شوهرمم نی نی دوست  مطمعنم ج ...

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم،غصه نخور گل

خواهش میکنم عزیزم کیست رحم کوچیک بود  اما الان سعی میکنم برای همیشه بروکلی تو برنامه غذاییم ب ...

آهان،ممنون که گفتی بهم،دعات می‌کنم انشالله بهترینا برات رقم بخوره

2790
2823
2791
2779
2792