2777
2789

سلام من یه سوال دارم ایا اسپری اکسی نوز یاهمون اکسی متازولین هیدروکلراید 0/5 برای زن بارداری که دردوماه اول حاملگیش استفاده کرده  برای بچه ضررداره ؟ ....ایاتاثیری میذاره یاگذاشته ؟

با سلام

مصرف اکسی متازولین  در 3 ماهه اول بارداری توصیه نمی شود چرا که با کاهش خون رسانی به جنین ممکن است سبب ایجاد مشکل برای او شود. در صورتی که بیشتر از 3 روز پیاپی از این دارو استفاده شده است بهتر است جهت اطمینان بیشتر با پزشک متخصص زنان خود مشورت

بفرمایید

منبع : موسسه خدمات دارویی رضوی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من شيرده هستم و در دوران بارداري به علت رسوب قرص كلسيم دچار سنگ كليه شدم. ميخواستم بدونم پودر ليدی ميل باعث رسوب كلسيم ميشه يا خير؟؟

پاسخ خانم دکتر مشیری :
در سنگهای اگزالات کلسیم بر خلاف تصور عمومی، نیازی به کاهش منابع کلسیم نیست و باید در حد کافی (حدود1000 میلیگرم در روز) کلسیم دریافت شود.اگر سنگ شما از جنس کلسیم اگزالات است، کلسیم در دستگاه گوارش با اگزالات در رژیم غذایی ترکیب می‌شود و مانع از وارد شدن اگزالات به خون و دستگاه ادراری می‌شود. در عوض مصرف مواد غذایی حاوی اگزالات را کاهش دهید.مکمل های حاوی کلسیم هم باید حتما همراه با غذا مصرف شود در غیر این صورت ممکن است سبب ایجاد سنگ‌های اگزالات کلسیم بشود.

سلام دکترم بهم دو تا قطره اولانتین و فلوکورت داده بعد از دو هفته استفاده با ریختن قطره ی فلوکورت چشمم میسوزه دیگه قطره فلوکورت رو نریزم ؟!(مشکل چشمم خشکی هست همراه با خارش)

پاسخ خانم دکتر مشیری :
واکنش‌های حساسیتی نسبت به قطره‌های چشمی معمولا باعث ایجاد خارش، تورم و ایجاد دانه‌های قرمز در اطراف چشم می‌شوند. در صورتیکه هر کدام از این علائم را با مصرف قطره چشمی فلوکورت مشاهده کردید، مصرف آن را قطع کنید و با پزشک  خود مشورت نمایید.بعلاوه درصورت مصرف دارو برای بیش از ۱۰ روز فشار داخل چشمی و عدسی به طور مرتب باید كنترل شود.

منبع : موسسه خدمات دارویی رضوی

https://rpsi.ir

سلام.من ۱۹سالمه. ۴۸_۴۹ وزنمه. قدم۱۷۰هست. میخوام چاق بشم.هر راهی رو امتحان کردم بعداز قطع مصرف دارو دوباره لاغر شدم.میخوام بدونم آیا gain up کودکان میتونه برام مفید باشه.ضرری نداره؟چقد باید مصرف کنم.آیا بعد از اتمام دوره ی درمانم دوباره قراره لاغر بشم ؟

پاسخ : سرکار خانم دکتر الهدادی

سلام؛ گین آپ بزرگسالان مکمل غذایی حاوی انواعی از پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و عصاره مالت است که در افزایش وزن بزرگسالان و ورزشکاران کاربرد دارد. جهت بهره گیری بهتر از این فراورده حداکثر 6 پیمانه در روز و به صورت چند دوز منقسم در میان وعده ها در آب، آبمیوه و یا ترجیحا شیر حل نموده میل نمایید. این مکمل غذایی به هیچ عنوان نباید قبل از وعده غذایی مصرف شود. پس از رسیدن به وزن دلخواه جهت تثبیت و حفظ وزن ، میزان مصرف به نصف مقدار قبل کاهش یابد.

منبع : موسسه خدمات دارویی رضوی | مشاوره دارویی

https://rpsi.ir