bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 76 پست سلام خانوما خوب هستین میگم چیکار کنم چاق شم بیاین بگین کیا با خوردن قرص سپروهپتادین چاق شدن و بعد چند وقت چاق شدن و چند کیلو الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/30 | 22:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من الان یه هفتست شورع کردم دارم میخورم خب یک روز درمیون تو دومته نتیجهشو میبینی حتما ببین من ... مرسی فدات شم من بهم گفتن روزی یکی با روزی یکی اثر داره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 ۸ مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 مخمر هیچ تاثیری نداره رو اشتها هاا خودش چاق کنندس؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 یک ماه ، یک ماه ونیم مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شمع_و_پروانه عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 793 خوشبحالتون من چرا اینجوری نشدم دکتر به من گفته بود صبح بعد صبحونه یه دونه امگا ۳ بخورم قبل شام هم یه دونه سیپروهپتادین من تقریبا ۱۰ روز خوردم ۳ کیلو چاق شدم قطع کردم دیگه نخوردمشما هم امتحان کن شاید تاثیر گذاشت https://harfeto.timefriend.net/16252940132472
۱۲۳۴_mina عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 176 مرسی عزیزم اگه تونستی گینر بخور . پودر پروتئین . داروخانه ها دارن .عوارض نداره از این پودرهای گیاهی نیست ها اونا کورتون دارن . گینر ها مجوز دار هستن . مارکشم فرق نداره .
مالناا عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4008 زیاد خوردنش عوارض وحشتناک داره عه فک کردم عوارض نداره من الان ۴۷ کیلو ام مصرف میکنم ۶۰ کیلو شدم ول میکنم امیدوارم اگرم کم کردم ۲پحداقل ۴ کیلو باشه🥴
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 اره لپارو بزرگ میکنه مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
hani_yeh عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1087 عه فک کردم عوارض نداره من الان ۴۷ کیلو ام مصرف میکنم ۶۰ کیلو شدم ول میکنم امیدوارم اگرم کم کردم ۲پحد ... امیدوارمچند دوره مصرف کردی
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 دکتر به من گفته بود صبح بعد صبحونه یه دونه امگا ۳ بخورم قبل شام هم یه دونه سیپروهپتادین ... مرسیفدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین