2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 76 پست
پولتو هدر نده من چند دوره خوردم دو سه کیلو چاق شدم بعد ک ول کردم رفتم سر وزن قبلیم

همین مخمر؟چنده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی ۲تا بله با همین قرص

من دکتر داروخونه گفت روزی یکی ،یکی اثر داره؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

اصلا نخور من دکتر برام نوشت با رژیمی که داشتم میمردم بعد چیشد چند کیلو اضافه کردم الان باز برگشتم به وزن قبلم فکر میکنی چیشدم یه دایره وسط دوتا مستطیل فقط شکم دارم اما وزنم پایینه 

یکی تیشه بگیرید؛ پیِ حفره زندان… چو زندان بشکستید؛ همه شاه وُ امیرید
اصلا نخور من دکتر برام نوشت با رژیمی که داشتم میمردم بعد چیشد چند کیلو اضافه کردم الان باز برگشتم به ...

ای وایییی😬😬

بله یکی هم اثر داره

مرسی عزیزم چند بسته خوردی شما

سی و هفت

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم فدات چند روزه چاق میشم 

من الان یه هفتست شورع کردم دارم میخورم خب یک روز درمیون تو دومته نتیجهشو میبینی حتما 

ببین من هر راهیو امتحان کردم هر قرصیو خوردم مخمر زینک گرون ترین ققصا 

گرونا ترین پودراا گین اپ و هر مدل قرصو دارو معتبر که دکترم داد اخرش بهم گفت تو ادمی نیستی با دارو وزن اضافه کنی فقط با خوردن وزنت بالا میره و برای اینکه اشتهات برا زیاد خوردن بره بالا بهم پیشنهاد داد روزی دوتا قرص سیپروهپتادین بخورم و گفت هفته اول خواب اوره بعد اوکی میشه و گفت تو 20 روز مداوم خوردن مشخص میشه روت اثر کرده یا نه 

توام امتحان کن ببین بهت میسازه یا ن 

ولی من تو فامیلمون چند نفر خوردن خیلی چاق شدن باهاش

من والاع فقط یه هفته خوردم ۳ کیلو چاق شدم دیگه نخوردم

خوشبحالتون من چرا اینجوری نشدم