2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست

سلام عزیزم 

ظاهر که تکراری میشه

بعضی آدما انقدر صالح و بامعرفت هستند

قیافشون برات زیباترین چهره ی دنیا میشه

تو این اوضاع پسر سالم و خوب اونم با شرایطی

که میگی کمه...

ولی بازم باید دوسش داشته باشی همه جوره

انشالله که خوشبخت بشی فکراتو خوب بکن 💚❤🌱

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اخلاق و رفتارش خوبه نظرم کاملا مثبت

اگه نه قیافه که هیچ آدم مناسبی ام نباشه اصلا !

لازمه شم یه مدت آشناییه ❤❤💚💚🌱🌱

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
یعنی چی خب قیافه بالاخره عادی میشه خوب و بد نداره

قیافه بد و زشت عادی نمیشه همین چندوقت پیش یکی همینجا بعد چندسال زندگی میگفت شوهرم زشته خجالت میکشم پیش بقیه و تاپیک پربازدید شد دیدین که خیلیا این مشکلی داشتن

💍♥️Married

از  کجا معلوم خواستگار بعدی از این قشنگتر باشه ؟  یا چهرش حالا هیچی موقعیت و خانوادش ؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

من اولینبار ک همسرم رو دیدم خورد تو ذوقم 😂چون خودم قیافه ی خیلی خوبی دارن اما اون معمولی بود 

حتی میخواستم همون جلسه اول کنسل کنم 

اما یکی دوبار ک باهاش بیرون رفتم به معنای واقعی تحت تاثیر اخلاقیات قرار گرفتم و همیشه بهش میگم ک کاش تو رو زودتر پیدا میکردم 🥺🥺

الانم بنظرم چهره اش از همه دلنشینتره  واسه من

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
2791
2779
2792