2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست

مهم‌تویی هر صبح ک پاشی ببینیش ب خودت فحش ندی

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چندسالته‌؟ 

چندسالشه؟ 

اگرهنوزوقت‌داری‌بگودوست‌ندارم‌ازدواج 

کنم‌خانوادته‌غریبه‌که‌نیست 

هرچی‌باشه‌بهتردرکت‌میکنن

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

من ی کسی اومد خواستگارم اصن به دلم نشست ولی حقوق خوب و سرمایه داشت چند ماه هم صحبت کردیم آشنایی آخر رد کردم الانم با کسی ازدواج کردم که از لحاظ مالی خداروشکر خوبه در حد اون نیست اما خداروشکر خوبه و احساس رضایت هست

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز