2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست

این ی تجربه منه با پسری اشنا شدم اینستا عکساش معمولی بود رفتم سر قرار همین ک نگام‌افتاد تو چشش دلم رفت ب حدی خوشگل و جذاب ود ک نگممم خیلی خیلی خوب بود ولی ح میزد ادم حالش بد میشد

خیلی بی ادب و بی فرهنگ بود:)

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین پیش هر مشاوری که بری بهت اینو میگه که اگه دیدی طرف واقعا تحت هیچ شرایطی به دلت نمیشینه جواب رد بده .چون اگه جواب مثبت بدی و باهاش زندگی کنی تبدیل میشی به یه مرُده که زندگی نمیکنه ،فقط نفس میکشه .همین

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
اصلااااا اصلاااا اصلاااا تو رو خدا اصلااا اگه کسی به دلتون نیست بهش بله ندید من این راهو رفتم هیجیی ...

مامانم خیلی رو اعصابمه میگه ۲۶ سالته چرا همه رد میکنی چرا دلت گیر قبلته

مجبور نیستی عزیزم حتما ج مثیت بدی.....فقط عجولانه تصمیم نگیر خوب باهاش معاشرت کن و فکرات بکن بعد ج ن ...

خانوادم میگن چاپزا دیگه ازدواج نمیکنی ۲۶ سالته خیلی تحت فشار گذاشتنم

اصلا تو بگو چرا میخوای ازدواج   کنی سینگلی بهتره من ک  اصلا ازدواج خوشم نمیاد چ برسه با کس ...

کاش با من بود خانوادم خسلی تحت فشار گذاشتنم که سنت میره بالا ۲۶ سالته فلان

چندسالته‌؟  چندسالشه؟  اگرهنوزوقت‌داری‌بگودوست‌ندارم‌ازدواج  کنم‌خانوادته‌غریبه‌که ...

اون ۳۳ من ۲۶ خانوادم همش رو اعصابمن خیلی  خستم دیگه میگن چرا مقایسه میکنی  با اون پسری که میخواستی

مامانم خیلی رو اعصابمه میگه ۲۶ سالته چرا همه رد میکنی چرا دلت گیر قبلته

گوش نده  اصلااا جوابشونم حتی نده

فردا از زندگیت ناراصی باشی نه تنها کمکت نمیکنن بلکه سرکوفتتم میزنن

گاهی 
گوش نده  اصلااا جوابشونم حتی نده فردا از زندگیت ناراصی باشی نه تنها کمکت نمیکنن بلکه سرکوفتتم ...

بعدم اخه مگه هرکی ۲۶ سالشه باید بره بمیره دیگه که اینا میگن اینجوری 

بعدم اخه مگه هرکی ۲۶ سالشه باید بره بمیره دیگه که اینا میگن اینجوری 

۲۰ سالتم باشه اینا باز اینطور میکنن

مادرا کلااا هولن

اعتماد به نفستو حفظ کن

مادر ۹۰ درصد دخترا مثل مامان توان و هی میگن سنت بالا رفته و فلان و بیسار

گاهی 

با طرف چندجلسه حرف بزن اسی شاید از طرز فکرش و صحبتاش خوشت اومد

ولی اسی جان من ۲۷سالمه خواستگارام قبلا می اومدن و بعد میرفتن دیگه زنگ نمیزدن الان واسه من اینجوری شده زنگ میزنن اجازه بگیرن بیان جلو وقتی ما میگبم بفرمایید اصلااااا دیگه زنگ نمیزنن و منم دیگه خیلی حالم بد میشه و مدام به خووم میگم مگه اخه من چمه که اینجوری میشه 

دخترخوب یخرده فکر ببشتر کن ، اگه هم قبلا کسی رو دوست داشتی و طرف رفته و هنوز فکر و احساست پیشش مونده از یه مشاور کمک بگیر که بتونی بهتر فکر کنی و کمتر ذهنت و احساست درگیر ادم گذشته باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
2827
2791
2779
2792