2777
2789
عزیزم بارداری داری صددرصد ونزدیک هم هست

میگی ف حسش بمن چیه؟ بهم فکر میکنه؟ در آینده تماس یا دیداری داریم؟ 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ارزویی دارم به یه چیز میخام برسم که فعلا محاله آیا در آینده دور میشه شرایطی میشه که به اون ارزو ب ...

نمیدونم آرزوت چیه اماخیلی مانع سرراهته وبه صلاحتم نیست ودرگیری های زیادی اطرافت میبینم  اماآینده ی خوبی برات افتاده فقط مراقب خودت باش

واسه منم بگیر خیر ببینی 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
این شخص داره به سمتت میاد یکم صبرداشته باش البته یه شخص دیگه هم قبل ازاین به سمتت میاد

وای یا خدااا.. بنظرت نزدیکه؟ دلتنگمه؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
درخواست بده قبول میکنم

خواهرم شوهر میکنه امسال... خیلی ناامیده؟ سنش بالا رفته