یه ارزویی دارم به یه چیز میخام برسم که فعلا محاله آیا در آینده دور میشه شرایطی میشه که به اون ارزو برسم یا اصلا به صلاحم نیست که بشه شب روز دعا میکنم یه جورایی خدا نجاتم بده و یه اتفاقی که ارزومه بیفته آیا میشه و اگر میشه چند سال یا چند وقت دیگه
حس ف بهم بگو و بگو بهم فکر میکنه؟ در آینده تماس. و دیدار داریم؟
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍