2777
2789

کاملا خواب بودین یا خواب و بیدار؟ وقتی بچه به دنیا اومد دیدینش یا نه؟؟

من این روش بودم اما ندیدم بچم و فقط صدای پزشک توی گوشم بود

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

خاب باشه چطور میخاد زور بده

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان خصوصی با ماماخصوصی یکی دوهفته دیگه ان شاالله دارم. طبیعی. دوستمم بود خیییلی راضی بود از ...

کجایی؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
خاب باشه چطور میخاد زور بده

خواب که صدای دکترم میشنیدم تو گیجی و زدم

سز بودی با بیهوشی کامل؟

طبیعی 

شیراز. شماکجایی؟

مشهد