2789
عنوان

تاپیک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 38 پست
من مثل همون خبرنگاریه داشتم تاحالا نه اوکیه مشکلی نداره البته استین لباسامن سرب نبوده که برع بالل دس ...

خودمم فقط اون دلمو گرفته بشدت ولی خب راحتی برام مهمه گاهی شاید گرم باسه نتونم ساق بندازم

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مثل همون خبرنگاریه داشتم تاحالا نه اوکیه مشکلی نداره البته استین لباسامن سرب نبوده که برع بالل دس ...

درکل ممنون گلم دعای ثابت قدمی برام بکن😍

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
چون اولین باره میخای بپوشی همون خبرنگاریو دانشجویی بخر خیلی راحت تری باهاشون

ممنون گلم

خودمم فقط اون دلمو گرفته بشدت ولی خب راحتی برام مهمه گاهی شاید گرم باسه نتونم ساق بندازم

راحته اتفاقا ببین استیناش تا روی مچم میاد ولی خب اگه دستتو ببری بالا یکم بالا میره ولی اگه استین لباست سرب نباشه که اشکالی نداره

خاهش میکنم عزیزم بعد یچیزاییم هست بعضی مدل چادرا دارن اسمشو یادم رفت مثل حالت یه نخ کوچولو که به سرا ...

اره اینم خوب۶ ممنون گلم