2777
2789
عنوان

تاپیک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخری هم یا لبنانیه یا بحرینی 

من خودم چن روز پیش مدل دانشحوییرو دادم برام دوختن چون بنظرم ساده خوبه برا همه جا ولی خیلی مدل عربی اصیل یاهمون جده رو دوست داشتم

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن

اخری هم یا لبنانیه یا بحرینی  من خودم چن روز پیش مدل دانشحوییرو دادم برام دوختن چون بنظرم ساده ...

من ساده دوی دارم ولی برای خریدو پیاده روی یکی میخوام دومیه بنظرت دستتو بندازی یا دراز کنی برای چیزی دستتو مچش خیلی بالانمیره کوتا شه من تاحالاچادرنداشتم بلد نیستم‌لطفا خیلی کمکم کن😂و اینکه جنس ژورژت خوبه یا پریسیما

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
بنظر من همون خبرنگاری که دومیه واخری ازهمشون بهتربودن

اخریم خوبه میترسم تو‌تن بد باشه نگا تن مدله چه شلخته س

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
من ساده دوی دارم ولی برای خریدو پیاده روی یکی میخوام دومیه بنظرت دستتو بندازی یا دراز کنی برای چیزی ...

عزیزم جنسشونو نمیدونم ولی میتونی تواینرنت سرچ کنی کامل اطلاع پیدا میکنی 

الان ذوق کردم که واسه دفع اول میخای چادر بپوشی 

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن

دومیه بنظرم خیییلی راحته💙....ریپلای کرده بودم نمیدونم چرا نشده 

عزیزم بنطرت نیاز به ساق داره دست درازکنی برای چیزی زیاد بالانمیره؟

عزیزم جنسشونو نمیدونم ولی میتونی تواینرنت سرچ کنی کامل اطلاع پیدا میکنی  الان ذوق کردم که واسه ...

دوستم برام کادو یکی خریده ولی بنده نیاز به تعمیر داره پوشیدم ازرمثان شرو کردم ولی اذیتم میکنه اونم دانشجویی خیلیم جنسش خوبه کن کن برا اینکه چادر راحت ندارم نمیتونم بیرون برم تازم شرو کردم نمیخوام بی چادر بیرون برم