2777
2789
عنوان

شیرازیها بیان

88 بازدید | 10 پست

سلام،خانومای شیرازی،دکتر خوب واسه جراحی بینی اگه میشناسین بهم معرفی کنید ممنون میشم ❤

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

چنتا دکتر خوب هست... دکتر پستچی... دکتر  صالح نیا... بقیشو فراموشم شدع

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اگه شوهرم راضی بشه و بخوام عمل کنم حتما پیش ساریخانی با باقری عمل میکنم ! از نزدیک هم که میب ...

جدی میگی،من دختر خالم پیش ساریخانی عمل کرده خیلی بد شده🥺

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
جدی میگی،من دختر خالم پیش ساریخانی عمل کرده خیلی بد شده🥺

جدا؟ من خودم دوست و اقوامم خیلیا‌رو دیدم عمل کردن و چون دنبالش بودم و میپرسیدم فقط ساریخانی رو میپسندم ! الان‌پیجش رو هم چک میکنم کارهاشو دوس دارم! 

کاش میتونستی عکس بفرستی از دخترخالت آخه تعجب‌کردم ! 

من میخواسم اون عمل‌کنم ! الان دودل شدم

.
جدا؟ من خودم دوست و اقوامم خیلیا‌رو دیدم عمل کردن و چون دنبالش بودم و میپرسیدم فقط ساریخانی رو میپسن ...

اره البته ۷سال پیش،،بینیش حتی از اونی هم که بود بدتر شد،متاسفانه عکسشو ندارم

البته کلا بگم ها عنل بینی ریسک هس ! 

باور نمیکنی خواهر من و دختر خواهرم دماغ و چهره هاشونم خیلی بهم نزدیک هس ، پیش یه دکتر عمل‌کردن‌ مال خواهرم عالی شده مال دخترش بد شده میخواد بره واسه ترمیم

.
اره البته ۷سال پیش،،بینیش حتی از اونی هم که بود بدتر شد،متاسفانه عکسشو ندارم

واااای نگو ! 

من چون دوس داشتم کارش رو میخواسم مطمئن برم پیشش که خوب میشم ! الان دوباره دودل شدم 😓

.
البته کلا بگم ها عنل بینی ریسک هس !  باور نمیکنی خواهر من و دختر خواهرم دماغ و چهره هاشونم خیل ...

اره خیلی ریسکه،ولی خب آدم واقعا بعدش تغییر میکنه 

واااای نگو !  من چون دوس داشتم کارش رو میخواسم مطمئن برم پیشش که خوب میشم ! الان دوباره دودل ش ...

عزیزم،من کارای دکتر دهبزرگی هم خیلی دوست داشتم حالا اگه میخوای به پیجش یه سر بزن