ما گروه فامیلی داشتیم قبلا مطالب مفید میزاشتیم یا تاریخ تولدا رو تبریک میزاشتیم واینا حالا اینم شده بود عکس کیک وشیرینی هم که طرف درست کرده بزاره تا این که یه نفر چند وقته شورش رو درآورده مثلا مهمونی میگیره چند نفر رو دعوت میکنه میزاره تو گروه تا دیگران رو بسوزونه همش داره فخر فروشی میکنه واقعا زشته که آدم هرکی میاد خونش عکس بگیره و بزاره تو گروه اتفاقا خیلی هم آدم خسیسی هست واقعا موندم این چه طرز استفاده از فضای مجازیه
سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین
سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بحثی ندارم با عکس تو اینستا گذاشتن یا پروفایل چون اون واقعا شخصیه ولی این گروه فامیلی که داریم واقعا زشته که عکس میزاره از مهموناش تا چیو بفهمونه به دیگران
جالبه که ادعای استاد اخلاق بودن رو داره اون وقت این مرضو گرفته
فقط کم محلی براش جواب میده😑
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
ببین اشتباه نکن شاید برداشت شما چشم و هم چشمیه ولی تو سن اون دلش توجه می خواد اینکه م ...
میگم تو دهه ی 50 زندگیشه ادعا داره وهمه رو درس اخلاق میده خود من چند وقت پیش از یکی از عکسایی که گذاشته بود ناراحت شدم و انتقاد کردم اونم خصوصی اونم تو گروه تا تونست ناسزا گویی کرد آخه این طرز استفاده از فضای مجازی درسته
هر گروه فامیلی ای رو ترک میکنم بخاطر این بچه بازی ها
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹