2777
2789
عنوان

چقدر زمونه بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 21 پست
هر گروه فامیلی ای رو ترک میکنم بخاطر این بچه بازی ها

منم چون بهش انتقاد کردم سر عکس گذاشتن وفحش بارونم کرد واقعا براش متاسف شدم و فهمیدم چقدر سلیته وبی ادبه ترک کردم گروه رو 

میگم تو دهه ی 50 زندگیشه ادعا داره وهمه رو درس اخلاق میده خود من چند وقت پیش از یکی از عکسایی که گذا ...

خب ببین نباش تو گروه 

چرا می خوای اعصاب خودتو خرد کنی 

یه چیزی بهت میگم اینو از من داشته باش 

من یه آدمی بودم قبلا که وقتی یکی یه کار غلط انجام می داد یا مثلا از حرفاش کهنگی و غلط بودن می بارید انقدررررر حرص می خوردم تا می مردم اما الان خیلی رسلکس شدم نسبت به گذشته‌

یه روز با خودم گفتم مگه من پیامبرم؟؟؟ حالا همینو به تو میگم... ول کن مگه تو پیامبری؟ مگه ما پیامبریم که بیایم اینا رو که یه عمر خودشونم درست و غلط شونو تشخیص ندادن!!! بهشون ثابت کنیم درست چیه غلط چیه 

اصلا وقتی به خودت میگی ول کن‌.. مگه من پیامبرم ناخودآگاه آرومه آروم میشی.

به خدا وقتی که قبلا روی اینا و آگاه کردن شون می زاشتم الان گداشتم روی خودم 

رو ۴ تا کتاب خوندن و ۴ تا پیج خوب فالوو کردن و کلا رشد فردی خودم 

جای تو هم باشم از اون گروه و جو مزخرفش لفت می دم میام بیرون

تا وقتی از محیط های منفی حتی مجازیش هم نری بیرون پا به جاهای مثبت نمی زاری 

از دیدن این آدما منصرف شو تا ادمایی بیان که حتی از چت کردن باهاشونم لذت ببری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون بهش انتقاد کردم سر عکس گذاشتن وفحش بارونم کرد واقعا براش متاسف شدم و فهمیدم چقدر سلیته وبی ا ...

همیشه ته این گروهها همینه،کار خوبی کردی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ولی واقعا وقتی آدم ادعای اخلاق وشعور داره وهمیشه بالای منبر همه رو نصیحت میکنه حال آدم بهم میخوره از این مذهبی نماها مصداق اون جمله که میگه بعضیا زیر پوشش چادر وقیح هستن همین آدمه البته جسارت نمیکنم به خانمای چادری محترم منظورم این طرفه

ولی باورم نمیشد که با این سن و ادعا اینقدر بی ادب باشه وبیاد تو گروه اون قدر حرف زشت بزنه البته منم مودبانه جواب های کوبنده ای دادم ولی موندم تو سطح فهم وشعور طرف  ولی به این نتیجه رسیدم گروه‌های خانوادگی مجازی اصلا خوب نیست واقعا حیف از آدم که بخواد عضو باشه