2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم راهنماییم کنین

158 بازدید | 18 پست

سلام دوستان بین دو اهی موندم چیکار کنم 

من حامله ام و یه پسر دارم و قراره سیسمونی اینا پدر ومادرم بخرن وقتی پیش همسرم حرف از سیسمونی میزنیم میگه باید گهواره ویه پلاکم بابات اینا بخرن وقتیم به مامانم میگم میگه نه نمیخریم لازم نیست اینا به نامزدم یه بار گفتم نمیخواد بیخیال و اینا گفت نه بخرن و اینا من موندم الان چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرف از زمان قدیم اینا هم بوده من مامانم سر بچم بهم داد اما الان با این قیمت طلا خیلی نامردیه حتی عروسمون ک سیسمونی میخرید مامانم خودش بهش گفت ب خانوادت بگو پلاک نمیخواد بگیرید طلا خیلی رفته بالا سخته خریدش

عرف از زمان قدیم اینا هم بوده من مامانم سر بچم بهم داد اما الان با این قیمت طلا خیلی نامردیه حتی عرو ...

حالا اگه دختر بود میگفت باید سرویس طلا بگیرن بعد فهمیدیم پسره گفت پلاک مامانمو نمیتونم راضی کنم که این دوتارو لاقل بخره

عرف از زمان قدیم اینا هم بوده من مامانم سر بچم بهم داد اما الان با این قیمت طلا خیلی نامردیه حتی عرو ...

طلا رفته بالا خریدشم سخته باید طرف درک کنه اون فکر میکنه بابام خیلی پول داره چون بابام ماه به ماه پول میگیره احساس میکنه 4یا5میلیون در امدش هس ولی اونجوری نیس

والا دیگه موندم چیکار کنم😩

هیچ پدر مادرت لطف کردن هرچه در تانوانشون هست واست می‌خرن گهواره که زیاد لازم نمیشه کریر رو میتونی استفاده کنی بجای گهواره پلاکم مهم نیس اگه خودت میتونی تهیه کن وبگو مامان بابام خریدن  

حالا اگه دختر بود میگفت باید سرویس طلا بگیرن بعد فهمیدیم پسره گفت پلاک مامانمو نمیتونم راضی کنم که ا ...

ما برای بچه نمیخریم ما پلاک و زنجیر ب مادر بچه میدیم 

خب بهش بگو خودت بخر تو میخوای چ کار کنی همه سیسمونی و ک خانواده من میدن چ خبره شورشو در نیارید 

با زبون بازی راضیش کن 

طلا رفته بالا خریدشم سخته باید طرف درک کنه اون فکر میکنه بابام خیلی پول داره چون بابام ماه به ماه پو ...

خودت نمیتونی بگیری من دوچرخه صندلی غذا خودم خریدم بدون اینکه کسی بفهمه دادم مامانم گذاشت رو سیسمونی

خودت نمیتونی بگیری من دوچرخه صندلی غذا خودم خریدم بدون اینکه کسی بفهمه دادم مامانم گذاشت رو سیسمونی

نه شوهرم نه میزاره کار کنم نه پولی میزاره داشته باشم هم تا گرونش میدونه البته هرچی بخوامم واسم میخره کم نمیزاره واسم ولی بعضی رفتاراش اذیتم میکنه

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

ای بابا بهش بگو والا خداروشکر کن 

ما عروس اولمون خوب بود سیسمونی داد 

اما عروس دوممون ب خدا مادرش گفت ب من چ بچه شماست من سیسمونی بدم هیچی نخرید با اینکه وضعشون خوب بود و میدونست داداشم دستش خالیه دیگه داداشم خودش رفته بود فقط گهواره و لباس سیسمونی خریده بود وقتی زنش میخواست زایمان کنه مامانش نیومدگفت من از کرونا میترسم وقتی زایمان کرد بیاریدش اینجافقط من توی شهر نزدیکشون بودم باهاش رفتم اونجا دیدم وسایل بچه رو گذاشتن تو پلاستیک با داداشم دعوا کردم سریع رفت ساک و وسایل خرید اومد دیگه بعدش کم کم همه چی براش داداشم خرید 

الانم زنش چسبیده ب مادرش یادش نمیاد ک حتی برای زایمان دخترش نیومد