2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74154 بازدید | 1686 پست
اره توسط دانشگاه البته اکثرا استانا از بانک سوالاتی ک دارن انتخاب میکنن زیاد سوال جدید طرح نمیکنن و ...

ببخشید ، برای درس ادبیات، کتاب های نگارش دبیرستان رو هم لازمه بخونیم؟ آخه به نظر میرسه چیز مهمی نداشته باشن...

یا اینکه فقط باید ۳ تا کتاب فارسی رو بخونیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید من تقربیا رو نمونه سوالا مسلط شدم وفقط دارم اونا رو میخونم دیگه خود کتابا رو نمیخونم.میگ ...

سعی کنید جزوات خودتون یا کتاب هم مطالعه کنید اگه وقت دارید چون فک کنم قبلا هم بهتون گفته بودم همه سوالات تکراری نمیاد و سوال جدید ممکنه بیاد یا سوالی ک از مباحث جدید کتاب درسی باشه اینطوری بهتره و آماده تر میشید

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
 ببخشید ، برای درس ادبیات، کتاب های نگارش دبیرستان رو هم لازمه بخونیم؟ آخه به نظر میرسه چیز مهم ...

نه فقط فارسی 

نگارش و... نمیخواد 

کارت ورود به جلستون گرفتید؟

اگه نگرفتید تو این سایت بگیرید 

https://emp.mums.ac.ir/Employee/Follow-up.aspx

سلام دوستان لینک کانال تلگرام که نمونه سوالات هست رو میشه بزارید

کانال و گروه 

مطالب توش پین شده 

https://t.me/BehvarziGp 

https://t.me/behvarz1400

دوستان لطفا برای منم دعا کنین قبول شم فردا ازمون دارم 🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺🥺🥺التماس دعا 🌹🙏

ایشالا موفق باشید

سلام دوستان

من ماه پیش رفتم برای ثبت نام مدارک تحویل دادم پول هم واریز کردم‌. کل مدارک و فیش رو تو پوشه گذاشتم تحویل مرکز بهورزی دادم اونجا بهم گفتن شما دیگه برین خودمون خبر میکنیم

حالا الان من چطور بفهمم تاریخ ازمون کیه کارت ورود به جلسه از کجا باید بگیریم هیچ کد رهگیری هم ندارم کلا

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀
سلام. برای استان خوزستان اهواز میدونید فراخوانش کی میاد؟ یا اومده ؟

اطلاعات فراخوان:

استان به استان فرق داره

اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید نیرو بخوان 

بعدش معمولا هر دو یا سه سال آزمون برگزار میشه و نیرو میگیرن 

برا آزمون یا دیپلم باید باشید یا کاردانی کارشناسی مرتبط مثه بهداشت مامایی و پرستاری که اولویت با افراد دارای کارشناسیه مرتبط اگه کسی از اونا تو روستا اصلی قمر و همجوار نبود و ثبت نام نکرد اون موقع از بچه ها دیپلم ثبت نام به عمل میاد 

تو روند ثبت نام شرط سنی و بومی بودن و پایان خدمت برا اقایون و.. نیازه

بعد اگه میخواست

یا اگهی تو سایت دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذارن

به خانه بهداشت هم میگی خبرت کنن اگه فراخوان اومد

دقیق ترشم ک گفتم میتونی شماره نیرو انسانی دانشگاه علوم پزشکی ک شبکه بهداشتتون زیر مجموعه شه می گیری زنگ بزنی بپرسی برنامه برا برگزاری استخدام بهورز دارید یا نه

@behvarz1400

سلام دوستان من ماه پیش رفتم برای ثبت نام مدارک تحویل دادم پول هم واریز کردم‌. کل مدارک و فیش رو تو ...

جدیدا معمولا اکثرا استانا اول داوطلبا رو رجیستر و تایید میکنن بعد لیست اعلام میکنن بعد اون موقع زمان مشخص میکنن که یک تا سه هفته بعد اعلام لیسته معمولا

ولی گاهی هم این مرحله رجیستر بعد آزمون انجام میدن و زمان آزمون همین وسطا اعلام میکنن تو سایت یا پیامک میشه درهرصورت حتما چند روز قبلش برا چاپ کارت آزمون پیامک میاد

شما الان دو راه داری 

یک انتظار

دو اینکه اگه آشنا داری بگی گوش به زنگ باشه اگه تو نیروانسانی اینا باشه معمولا میفهمه چند وقت قبل مشخص شدن زمان آزمون

دو اینکه با آموزشگاه یا اگه آموزشگاه ندارید گسترش شبکه یا معاونت بهداشتی( این نه زیاد) با اینا درارتباط باشی با تماس چند وقت یه بار زنگ بزنی اگه مشخص شه بهت میگن

معمولا بین یک تا سه ماه طول میکشه از ثبت نام تا آزمون

هم بیشتر از این داریم هم کمتر این میانگینه

سلام دوستان من ماه پیش رفتم برای ثبت نام مدارک تحویل دادم پول هم واریز کردم‌. کل مدارک و فیش رو تو ...

درمورد کد رهگیری هم اون موقع گرفتن کارت یا غیره میتونی به آموزشگاه شهرستان زنگ بزنی بهت میگن کدتو یا ممکنه اصلا خودشون بهتون بدن کارت ولی هرموقع زمانش باشه بهتون پیامک میشه یا از آموزشگاه زنگ میزنن نگران نباشید