2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74178 بازدید | 1686 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودش ساکن بوده باشه یا درسخونده باشه اونجا اینا بومی میشد اولویت دار میشد ولی شما هم چون ازدواج ...

هم ساکن اونجا بوده هم دوره ابتداییو تو روستا قمر خونده روستای اصلی نبودن

منم متولد روستای قمرم ولی بعد اون اومدیم شهر تازه دوساله ازدواج کردم رفتم باز روستا 

شرایطشم همین بود یامتولد روستا باشی طبق مشخصات شناسنامه ودوسال اخیر اونجا باشی که این شرطو داشتم 

یا 

دومقطع تحصیلی تو روستا مورد نظر گذرونده باشی و دوسال اخیر اونجا باشی

اما رقیبم از سال ۹۵به بعد اثلا تو روستا سکونت نداشته

من تایدیه گرفتم از شورای روستای اصلیو روستای قمر که بیش از دوساله اونجا ساکنم ارائه هم دادم 

نمراتم رئیس اداره بهورزی گفتن مال من هم مصاحبه هم ازمونم از همه شرکت کننده های شهرستان بیشتر بوده ولی بخاطر کاری که بهورز انجام دادن رد شدم

این موردم تو دفترچه بود که اگه حتی هیچ کدوم از اون شرایطو نداشته باشین اما شوهرتون داشته باشه و دوسال از ازدواجتون گذشته باشه نسبت به بومیای قمر تو اولویت هستین

اما رد شدم با اینهمه امتیاز 😑😑😑🤦‍♀️

ممنون که جواب دادی عزیزم  ان شاءالله یه جای بهتر با حقوق عالی قبول میشی  هنوز خدارا شکر ...

خواهش میکنم 

انشالله 

اما هیچوقت نمیگذرم ازشون

انشالله خود خدا جواب این بی عدالتیشونو بده

شرط سنی داره؟

اره دیپلم تا ۲۶ 

لیسانس مرتبط مثه بهداشت و پرستاری و مامایی ۲۸ تا ۳۲ متغیره

لیسانس و کاردانی غیر مرتبط هم مجاز به شرکت نیس

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
خواهش میکنم  انشالله  اما هیچوقت نمیگذرم ازشون انشالله خود خدا جواب این بی عدالتیشونو ب ...

عزیزم ناراحت نباش حتما خدا به بهترین شکل برات جبران میکنه

😍😍خدایا شکرت
هم ساکن اونجا بوده هم دوره ابتداییو تو روستا قمر خونده روستای اصلی نبودن منم متولد روستای قمرم ولی ...

شما حتما اعتراض بزن اصلا منم مثه شما دلیلی نمیبینم برا قبولیش جز پارتی اگه حرفات درسته اعتراض کنید حتما روندشم راحته فقط زود اقدام کنید وقتش کمه برا استان ما یکی دو روز بیشتر نبود

شما حتما اعتراض بزن اصلا منم مثه شما دلیلی نمیبینم برا قبولیش جز پارتی اگه حرفات درسته اعتراض کنید ح ...

من با رئیس اداره بهورزی صحبت کردم ایشون خودشون خیلی ناراحت بودن که قبول نشدم و گفتن هرکاری از دستشون بر می اومده انجام دادن اما نتایج دست اونا نیست  و از علوم پزشکیه 

حتی نماینده مجلسم فامیلشونه بعد رئیس دانشگاهو هم خود این نمایندهه انتخاب کرده 

الان دقیقا من کجا باید برم برا اعتراض تو سایت دانشگاه من چیزی ندیدم😑😞

من با رئیس اداره بهورزی صحبت کردم ایشون خودشون خیلی ناراحت بودن که قبول نشدم و گفتن هرکاری از دستشون ...

اون دیگه خیلی پارتیش کلفته 

خدایی این حق خوریارو خدا میدونه کی و چجوری باید  جواب  بدن مسئولین و نماینده ها و خود فرد 

منم سایت نتونستم صفحه اعلام نتایج پیدا کنم ولی شما اول برو آموزشگاه بگو اعتراض میخوام بزنم اونا راهنمایبت میکنن اگه بلد نبودن برو کارگزینی بهداشت شهرستان اونجا اعتراض بنویس نشد اگه مدرک داری و خیلی حوصله اعتراض کردی جواب نگرفتی البته مدرک خوب و درست حسابی بعدا دیوان عدالت اداری میتونی شکایت کنی ولی خب دردسر داره اینا 

اون دیگه خیلی پارتیش کلفته  خدایی این حق خوریارو خدا میدونه کی و چجوری باید  جواب  ب ...

اره واقعا چطو میتونن نون حروم ببرن سر سفره شون هر هزارتومنی که از این راه بدست بیارن از گوشت سگ حرومتره براشون

طرف پدرش خارج کشوره پدر شوهرش خارج کشوره هنوزم سیرمونی ندارن

ممنونم که راهنمایی کردین 🌹

اره واقعا چطو میتونن نون حروم ببرن سر سفره شون هر هزارتومنی که از این راه بدست بیارن از گوشت سگ حروم ...

رقیبتون اینطوریه شرایطش

پدرشوهر ایناش خارجن؟

واقعا دیگه چی میخوان مهاجرت کنن برن دیگه بهورزی چی داره مگه من ک شرایط اونارو داشتم رفته بودم صددرصد 

ایشالا اعتراضاتون جواب بده 

این کشور هم از این فساد گسترده خارج شه ایشالا