2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74178 بازدید | 1686 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه  بخون نمره آزمون از همه چی مهم تره خیلی

والا ما برای علوم پزشکی ایرانشهریم نمره ازمونم از همه شرکت کننده ها بالاتر بود نتیجه مصاحبمم همینطور متاسفانه چون پارتی نداشتم هیچی به هیچی

اونی که جای من قبول شده اطلاعاتش یه درصد من نبود بخدا

من یه سوال داشتم اینکه من شوهرم به جرم موادزندانه واینکه خودمم دانشگاهم ولی مدرکم هنوزدیپلمه ومن توب ...

تعدادواحدی که تا موقع ثبت نام گذروندین مهمه یعنی مدرک تا موقع ثبت نام اگ فقط دیپلم داشتین دیگه اکی 

برا موادم فک نکنم مهم باشه چون من دوسم باباش به خاطر مواد زندانه ولی خودش قبول شده داره الان کلاسارو میگذرونه

والا ما برای علوم پزشکی ایرانشهریم نمره ازمونم از همه شرکت کننده ها بالاتر بود نتیجه مصاحبمم همینطور ...

رقیبتون سهمیه نداشت؟

اگه داشته باشه سهمیه کلا همه چیو میبره زیر سوال سرط سن و نمره و...

اعتراض زدین؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام  شما مال کجای بلوچستانین؟ نتایجتون اومد؟

سلام عزیزم من شهرستان بم هستم…ن اصلا آزمونو نگرفتن نمیدونم چرا؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
رقیبتون سهمیه نداشت؟ اگه داشته باشه سهمیه کلا همه چیو میبره زیر سوال سرط سن و نمره و... اعتراض زدی ...

ن هیچ سهمیه ایی نداشت

سنش از من بالاتر بود حتی من شوهرمم مال همون روستاس ولی این خانم شوهرش ا شهرستان بود ولی پارتی داشتن

گفتن اعتراضتون به هیچ جایی نمیرسه چون بهورز روستا فامیل رقیب بود اطلاعات مارو تو سامانه سیب فقط۶ماهه ثبت کرده با اینکه ما بیش از ۲ساله عروسی کردیم و تو روستاییم

سلام عزیزم من شهرستان بم هستم…ن اصلا آزمونو نگرفتن نمیدونم چرا؟

مال مارو ۵شهریور گرفتن تقریبا اخر شهریور نتایج ازمون اومد ۲۴معاینات پزشکیو روانشناسیو مشاوره بود ۲۵مهر مصاحبه نتایج مصاحبم سه شنبه همین هفته اومد ولی متاسفانه چون پارتی نداشتم بابای پولدار نداشتم رقیبم قبول شد

رقیبتون سهمیه نداشت؟ اگه داشته باشه سهمیه کلا همه چیو میبره زیر سوال سرط سن و نمره و... اعتراض زدی ...

نمیدونستم برای اعتراض چیکار کنم الان با این شرایط که گفتم میتونم اعتراض کنم ؟راه به جایی میبره؟

مال مارو ۵شهریور گرفتن تقریبا اخر شهریور نتایج ازمون اومد ۲۴معاینات پزشکیو روانشناسیو مشاوره بود ۲۵م ...

عزیزم🥺💔

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
ن هیچ سهمیه ایی نداشت سنش از من بالاتر بود حتی من شوهرمم مال همون روستاس ولی این خانم شوهرش ا شهرست ...

اگه خودش ساکن بوده باشه یا درسخونده باشه اونجا اینا بومی میشد اولویت دار میشد ولی شما هم چون ازدواج کرده بودید و اون دوسال تو دفترچه گذشته بود بومی حساب می اومدید ولی با اون کار بهورز بومی بودنتون باطل شده اگه مدرکی داشته باشید ک ثابت میکرد دوسال تا زمان ثبت نام میتونستید اقدام کنید احتمالا اون رقیبتون هم واسه همون بومی بودن ورداشتنش اگرچه احتمالش کمه چون خود بومی بودن فقط یه امتیاز داره ولی خب موثر هس 

تحقیقات اینام مهمه بعد شما نمره هارو بهتون اعلام کرده بودن برا آزمونو؟

اعتراض هم بعد اومدن جواب بهتون فرصت اعتراض میدن چند روزی تو سایتتون باید باشه فرمش یا میتونید برید شهرستان اموزشگاه فرم اعتراض پرکنید هنوز دیر نشده دوباره بررسی میکنن نمرات و اینارو اگه بهتر باشه نمرات شمارو ور میدارن و مشکلی تو تحقیقات نبوده باشه چیزی هم درمورد بومی بودنتون ثابت کنه دارین ببرید تو اون بازه دوسال شاید بدرد خورد

ولی اگه مدرکی داشته باشید ک نشون بده اون تخلف کرده تو ارائه مدارک یا هرچی و قابل استناد باشه باز میتونید برین کارگزینی شهرستان اعتراض بزنید اونجا هم اگه بررسی نکنن باید برین دیوان عدالت اداری ولی مدرکتون باید کاملا موثق و قابل استناد باشه ک اینقدر براش مایه بذارید 

اگه نفر دوم هم شدین ک اگه تو مصاحبه یا تحقیقات گزینش رد بشه اون شما میرین جاش 

اعتراض کردن ضرری نداره چون الان فک کنم وقت دارین ولی وقت بگذره بعدا هم سخت میشه هم فرایندش طولانی 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اره مدرک دیپلم تا ۲۵سال میگرفتن رقیبم متولد ۱۱دی ۷۵ من۷۸

ممنون که جواب دادی عزیزم

ان شاءالله یه جای بهتر با حقوق عالی قبول میشی

هنوز خدارا شکر فرصت داری من۳۶سالمه دیگه فرصت استخدام ندارم

😍😍خدایا شکرت