2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74180 بازدید | 1686 پست
عزیز این ازمون استخدامی وزرات بهداشت برای بهورزیه اول آزمون و مصاحبه بعد گزینش بعد کلاسای آموزشی

من دانشجو ترم دو هستم🥲

میتونم بعنوان دیپلم بخونم ازمون بدم؟

چیا باید خوند؟

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  
من دانشجو ترم دو هستم🥲 میتونم بعنوان دیپلم بخونم ازمون بدم؟ چیا باید خوند؟

از مرکز بهداشتتون بپرس ببین بهورز نیازدارن یا نه

آزمونش اسون بود ادبیات دینی سیاسی اجتماعی و زبان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.ان شالله خوب میشه.تازه فهمیدی خودت؟نفهمیدی چیاپرسیدن ازچندنفر پرسیدن

اره تازه فهمیدم از یه همسایه دیگمم پرسیدن همینایی ک خزان گفتش رو پرسیدن فعلا  دو همسایه رو فهمیدم

شماره و اسم و امضا اونایی ک تحقیقات کردن ازشون رو هم  نوشتن 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
من دانشجو ترم دو هستم🥲 میتونم بعنوان دیپلم بخونم ازمون بدم؟ چیا باید خوند؟

عزیزم باید اطلاعیه شو بدن بعد 

پرسجو کن از بهداشت محلتون ببین تازگیا میخان ازمون استخدانی برگزار کنن یا ن 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
کلاساشو رفتین الان منتظر ازمونشین؟ میشه منو راهنمایی کنین ک کجا ها میشه کلاساشو رف و چقدر هزینه دار ...

دوستان توضیحات دادن بهتون 

اول برید خانه بهداشت محل بپرسین 

اگه دارن بازنشسته میشن یا چیز دیگه 

سایت علوم پزشکی استانتون چک کنید اطلاعیه میده 

سوال دیگه ای هم داشتید بپرسید 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
وای من خیلی استرس گرفتم از دوستان درمورداینکه مسجد میرن یا شوهرشون اهل مسجد و روزه س تحقیقات کردن ا ...

اونو نمیتونید کاری کنید ولی خب اگه پرسید این یکی دوسال چرا نرفتید بگید کرونا اینا مشکلی براتون ایجاد نمیشه 

بقیه موارد اوکی باشید اینارو ندید میگیرن

عزیزم باید اطلاعیه شو بدن بعد  پرسجو کن از بهداشت محلتون ببین تازگیا میخان ازمون استخدانی برگز ...

اطلاعیه اش کی میاد تقریبا

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  
اطلاعیه اش کی میاد تقریبا

هر وق به بهورز نیاز داشته باشن مثلا بازنشیته بشه یا یه اتفاقی بیقته به بهورزتون و نیرو نیاز باشه 

شما برو از بهداشتتون به پرسجویی کن

اونو نمیتونید کاری کنید ولی خب اگه پرسید این یکی دوسال چرا نرفتید بگید کرونا اینا مشکلی براتون ایجاد ...

والا از شوهرمن خوش برخوردتر بااخلاقتر پیدانمیشه فقط اهل مسجد نیس بقیه موارد اوکی 

والا از شوهرمن خوش برخوردتر بااخلاقتر پیدانمیشه فقط اهل مسجد نیس بقیه موارد اوکی 

خوبه خداروشکر اشکال نداره اون مورد 

خدا براتون نگه داره 

والا منم نیستم زیاد نگران نیستم 

بقیه موارد حل باشه مشکلی نیس

خوبه خداروشکر اشکال نداره اون مورد  خدا براتون نگه داره  والا منم نیستم زیاد نگران نیستم ...

چوخ ممنون

خداکنه مشکلی پیش نیاد و همگی این مرحله رم رد کنیم

حالا خوبه میخان ی بهورز بگیرن اونم قردادی با حقوق کم

اینقد سخت میگیرن هف خان شد رسما

اگه همه کارامون اینطوردقیق بود اینجوری نمیشد وضع.من نمیدونم مسجد ونماز چه ربطی به شغل بهورزی داره مگه‌میخان آخوند بگیرن