oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74185 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نه اینا بصورت غیر قانونی چون نیاز نیس هر دو باشن یکی ساعت دوازده میره اونیکی ساعت دو شیفتی وگرنه تا ... عه مگه میشه چ جالب اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک اینجور میرنمیان ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نه بنظرم این همه زحمت کشیدی با حرف یه نفر اینکار نکن قشنگ چندجا دیگه بپرس همسرتم اگه آشنا داره تو به ... اره واقعا خیلیییی سختی و خودخوری و استرس کشیدم نامردا عوض روحیه دادنشون اینجوری گفتن شایدم از حسادته و نمیدونم میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عه مگه میشه چ جالب اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک ای ... نمیدونم کلا خونه بهداشت فکر نکنم جز خودشون و مراجعین زیاد مسئول دیگه ای بیاد باز حالا اونجوری کاری نداریم ولی کلا جمعه اینا استثنا این دورس برا واکسن اینا جزو اضافه کاره گفتن بترسی ساعت اداری هم همه جا دوعه اگه راست میگن ناراحتن استعفا بدن این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره واقعا خیلیییی سختی و خودخوری و استرس کشیدم نامردا عوض روحیه دادنشون اینجوری گفتن شایدم از ... خیلی مواظب باش قشنگ تحقیق کن به حرف اینا زیاد اعتنا نکن همه شغلا همینطورین مگر اینکه فرد خیلی منطقی باشه درست راهنمایی کنه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 خیلی مواظب باش قشنگ تحقیق کن به حرف اینا زیاد اعتنا نکن همه شغلا همینطورین مگر اینکه فرد خیلی ... شما خبری نشده از جواباتون ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 عه مگه میشه چ جالب اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک ای ... عزیزم منم گفتم ک بت بهورزای مام بعضیاشون درطول هفته دوستش کارشونو میکنه کلا نمیان من چنبار زنگ زدم بهورزی ک ب پسرم میرسه نبوده گفته اگ میخای بیار من انجام بدم یا فردابیارهستمنصرف نشو اون خانما یاخیلی تنبل بودن یا ی قصد وغرضی داشتن
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 عزیزم منم گفتم ک بت بهورزای مام بعضیاشون درطول هفته دوستش کارشونو میکنه کلا نمیان من چنبار زنگ زدم ب ... باشه عزیزم 😊 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 شما خبری نشده از جواباتون ؟ نه هنوز نیومده میگن شهریور این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سلام دوستان برا منو اومدن تحقیقات دو روز پیش از همسایمون پرسیدن دقیق نمیدونم چیا ولی فهمیدم ک اومدن تحقیقات میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 سلام دوستان برا منو اومدن تحقیقات دو روز پیش از همسایمون پرسیدن دقیق نمیدونم چیا ولی فهمیدم ک اومدن ... سلام.ان شالله خوب میشه.تازه فهمیدی خودت؟نفهمیدی چیاپرسیدن ازچندنفر پرسیدن
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 سلام.ان شالله خوب میشه.تازه فهمیدی خودت؟نفهمیدی چیاپرسیدن ازچندنفر پرسیدن براشما نیومدن هنوز؟برامنم نیومدن
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 وای من خیلی استرس گرفتم از دوستان درمورداینکه مسجد میرن یا شوهرشون اهل مسجد و روزه س تحقیقات کردناگه ازمابپرسن مسجدمیرن من رد میشمچون شوهرم اصن مسجد نمیره😒 خودمم همینطور تنها مشکلم اینه
مادرم۱۹ عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 710 شما فک کنم مصاحبه داده بودید قبول شده بودید نتیجه تون چی شد؟ کلاساشو رفتین الان منتظر ازمونشین؟میشه منو راهنمایی کنین ک کجا ها میشه کلاساشو رف و چقدر هزینه داره و چقد طول میکشه؟ کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 کلاساشو رفتین الان منتظر ازمونشین؟ میشه منو راهنمایی کنین ک کجا ها میشه کلاساشو رف و چقدر هزینه دار ... عزیز این ازمون استخدامی وزرات بهداشت برای بهورزیهاول آزمون و مصاحبه بعد گزینش بعد کلاسای آموزشی