2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74180 بازدید | 1686 پست
نه اینا بصورت غیر قانونی چون نیاز نیس هر دو باشن یکی ساعت دوازده میره اونیکی ساعت دو شیفتی وگرنه تا ...

عه مگه میشه چ جالب 

اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک اینجور میرن‌میان ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
نه بنظرم این همه زحمت کشیدی با حرف یه نفر اینکار نکن قشنگ چندجا دیگه بپرس همسرتم اگه آشنا داره تو به ...

اره واقعا خیلیییی سختی و خودخوری و استرس کشیدم 

نامردا عوض روحیه دادنشون اینجوری گفتن شایدم از حسادته و نمیدونم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه مگه میشه چ جالب  اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک ای ...

نمیدونم 

کلا خونه بهداشت فکر نکنم جز خودشون و مراجعین زیاد مسئول دیگه ای بیاد باز حالا اونجوری کاری نداریم ولی کلا جمعه اینا استثنا این دورس برا واکسن اینا جزو اضافه کاره گفتن بترسی ساعت اداری هم همه جا دوعه اگه راست میگن ناراحتن استعفا بدن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اره واقعا خیلیییی سختی و خودخوری و استرس کشیدم  نامردا عوض روحیه دادنشون اینجوری گفتن شایدم از ...

خیلی مواظب باش قشنگ تحقیق کن به حرف اینا زیاد اعتنا نکن 

همه شغلا همینطورین مگر اینکه فرد خیلی منطقی باشه درست راهنمایی کنه

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
خیلی مواظب باش قشنگ تحقیق کن به حرف اینا زیاد اعتنا نکن  همه شغلا همینطورین مگر اینکه فرد خیلی ...

شما خبری نشده از جواباتون ؟

عه مگه میشه چ جالب  اخه میگف اقا بالاسر تو کار ما خیلی زیاده پ چجور نفهمیدن بهورزای شمارو ک ای ...

عزیزم منم گفتم ک بت بهورزای مام بعضیاشون درطول هفته دوستش کارشونو میکنه کلا نمیان من چنبار زنگ زدم بهورزی ک ب پسرم میرسه نبوده گفته اگ میخای بیار من انجام بدم یا فردابیارهست

منصرف نشو اون خانما یاخیلی تنبل بودن یا ی قصد وغرضی داشتن

عزیزم منم گفتم ک بت بهورزای مام بعضیاشون درطول هفته دوستش کارشونو میکنه کلا نمیان من چنبار زنگ زدم ب ...

باشه عزیزم 😊 

سلام دوستان برا منو اومدن تحقیقات دو روز پیش از همسایمون پرسیدن دقیق نمیدونم چیا ولی فهمیدم ک اومدن تحقیقات

وای من خیلی استرس گرفتم از دوستان درمورداینکه مسجد میرن یا شوهرشون اهل مسجد و روزه س تحقیقات کردن

اگه ازمابپرسن مسجدمیرن من رد میشم

چون شوهرم اصن مسجد نمیره😒 خودمم همینطور تنها مشکلم اینه

شما فک کنم مصاحبه داده بودید قبول شده بودید نتیجه تون چی شد؟

کلاساشو رفتین الان منتظر ازمونشین؟

میشه منو راهنمایی کنین ک کجا ها میشه کلاساشو رف و چقدر هزینه داره و چقد طول میکشه؟

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  
کلاساشو رفتین الان منتظر ازمونشین؟ میشه منو راهنمایی کنین ک کجا ها میشه کلاساشو رف و چقدر هزینه دار ...

عزیز این ازمون استخدامی وزرات بهداشت برای بهورزیه

اول آزمون و مصاحبه بعد گزینش بعد کلاسای آموزشی