oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 من اگ برم اونجا همون کارای رسمی هارو بکنم و۵ من بگیرم ۸ اونا قان سالاراما خانه بهداشتی ویران الرم🤣 ... یا ابلفضل عباس وای دده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 ن اتفاقا جمعیت روستای مازیاده و کم کم دا ه طرح میاد شهرستان بشه یعنی جمعیتش انقده انشالا ک ا ... اره اینجارم گفتن قراره طرح بشه و اینجور حرفا شهرداری بیاد اینااونموقع واسه مام خوب میشه حقوقمون میره بالا برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ن اتفاقا جمعیت روستای مازیاده و کم کم دا ه طرح میاد شهرستان بشه یعنی جمعیتش انقده انشالا ک ا ... خوب یه تومن حقوق اول برا ما بزنید وضع شما خیلی خوب میشه😄البته کارم یکم سخت میشه ولی خب بیشتر بشه یه همکار جدید میاد😄 این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 شناسنامه کپی از کل صفحات کپی و اصلی اخرین مدرک تحصیلی مدرک کامپیوتر اگه داشته باشیم&nb ... مال ما بعضیاشو گرفتن ولی اون مرحله نبود یچیزای دیگه بود مال شما فک کنم آخرش بگیرن اونارو ایشالا موفق باشه خوب بخونید چون وقت اصلا نمیدن یهو ظهرش زنگ میزنن جزوه گزینش هم نداشتین چیزی تلگرام پیام بدید براتون میفرستم این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 مال ما بعضیاشو گرفتن ولی اون مرحله نبود یچیزای دیگه بود مال شما فک کنم آخرش بگیرن اونارو ایشا ... ممنون اره دیگ باید شروع کنم بخونم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ممنون اره دیگ باید شروع کنم بخونم خواهش این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 یا ابلفضل عباس وای دده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 والا دیگ انصافه اخه منم تحملم کمه اعصابمم ضعیفه🤣🤣🤣🤣
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 اره اینجارم گفتن قراره طرح بشه و اینجور حرفا شهرداری بیاد اینااونموقع واسه مام خوب میشه حقوقمون میره ... اره انشالا ک بشه
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 خوب یه تومن حقوق اول برا ما بزنید وضع شما خیلی خوب میشه😄 البته کارم یکم سخت میشه ولی خب بیشتر بشه ... از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه بزار اول جوابت بیاد بعد😐انشالا که حقوق همه مون بالای ۸ تومن بشه
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه ... دقیقا منم گفتم 😂😂😂 برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه ...
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه ... 😂😂😂😂بیچاره فک کنم رو سه چهارتا وام برنامه ریخته بود😂 این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 دقیقا منم گفتم 😂😂😂 سلام،خوبی؟مدرکتتو بردی دادی؟چیزی نگفتن؟
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 سلام،خوبی؟مدرکتتو بردی دادی؟چیزی نگفتن؟ سلام ممنون اره دیروز بردم یه فرم مشخصات فردی پر کردم اسم و شماره سه نفرم نوشتن ک بزنگن از من بپرسن ازشون گفتم کی خبر میدین گف خودمون میزنگیم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘