2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست
من اگ برم اونجا همون کارای رسمی هارو بکنم و۵ من بگیرم ۸ اونا قان سالاراما خانه بهداشتی ویران الرم🤣 ...

یا ابلفضل عباس وای دده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
ن اتفاقا جمعیت روستای مازیاده و کم کم دا ه طرح میاد شهرستان بشه  یعنی جمعیتش انقده انشالا ک ا ...

اره اینجارم گفتن قراره طرح بشه و اینجور حرفا شهرداری بیاد اینااونموقع واسه مام خوب میشه حقوقمون میره بالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اتفاقا جمعیت روستای مازیاده و کم کم دا ه طرح میاد شهرستان بشه  یعنی جمعیتش انقده انشالا ک ا ...

خوب یه تومن حقوق اول برا ما بزنید وضع شما خیلی خوب میشه😄

البته کارم یکم سخت میشه ولی خب بیشتر بشه یه همکار جدید میاد😄

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
شناسنامه کپی از کل صفحات  کپی و اصلی اخرین مدرک تحصیلی  مدرک کامپیوتر اگه داشته باشیم&nb ...

مال ما بعضیاشو گرفتن ولی اون مرحله نبود یچیزای دیگه بود مال شما فک کنم آخرش بگیرن اونارو 

ایشالا موفق باشه خوب بخونید چون وقت اصلا نمیدن یهو ظهرش زنگ میزنن جزوه گزینش هم نداشتین چیزی تلگرام پیام بدید براتون میفرستم

خوب یه تومن حقوق اول برا ما بزنید وضع شما خیلی خوب میشه😄 البته کارم یکم سخت میشه ولی خب بیشتر بشه ...

از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه بزار اول جوابت بیاد بعد😐

انشالا که حقوق همه مون بالای ۸ تومن بشه

از من که خیری ب کسی نمیرسه از الان باشوهرم دعوا میکنم که پول لازمت بشه من نمیدما🤣🤣🤣🤣🤣 اونم میگه ...

😂😂😂😂

بیچاره فک کنم رو سه چهارتا وام برنامه ریخته بود😂

سلام،خوبی؟مدرکتتو بردی دادی؟چیزی نگفتن؟

سلام ممنون اره دیروز بردم 

یه فرم مشخصات فردی پر کردم 

اسم و شماره سه نفرم نوشتن ک بزنگن از من بپرسن ازشون 

گفتم کی خبر میدین گف خودمون میزنگیم