oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74196 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 به به مبارکه ایشالا موفق باشید خیلی خوشحالم براتون♥️ خیلی ممنون انشالله شمام قبولی صد در صد برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 پس قبولیت حتمیه دیگ نمره کتبیم هم میدونم بالاتر بود دیگه چی بشه تحقیقات یا پارتی بازی بشه چیزی قبول نشم درحالت عادی نه مشکلی نباید باشه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 خیلی ممنون انشالله شمام قبولی صد در صد مرسی♥️ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نمره کتبیم هم میدونم بالاتر بود دیگه چی بشه تحقیقات یا پارتی بازی بشه چیزی قبول نشم درحالت عا ... اره بابا قبولی راستی شما از مرخصی های یک بهورز اطلاع نداری ک در سال چن روزه ؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نمره کتبیم هم میدونم بالاتر بود دیگه چی بشه تحقیقات یا پارتی بازی بشه چیزی قبول نشم درحالت عا ... خداکنه حالا حقوقش زیاد باشه اینهمه دنگ و فنگ و استرس و ... برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره بابا قبولی راستی شما از مرخصی های یک بهورز اطلاع نداری ک در سال چن روزه ؟ یه ماه درسال درماه سه روز بیشتر نمیشه تعطیلات زیاده نگران نباش موقعی ک خونه پدری میخوای بری قبل تعطیلات یکی دو روز بگیر چهار پنج روز میشه درمجموع کافیه عید هم مثه کارمندای دیگس این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 یه ماه درسال درماه سه روز بیشتر نمیشه تعطیلات زیاده نگران نباش موقعی ک خونه پدری میخوای بری ق ... اون سه چهار روز در ماه رو میشه همه رو جمع کرد یه ماه سال مرخصی گرف یا نه ؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 خداکنه حالا حقوقش زیاد باشه اینهمه دنگ و فنگ و استرس و ... حقوق اونا اطلاع نداشتن تو تاپیکت گفتن سه چهار الان کرونا ایناس من موثق خبر دارم حداقل ۵۷۰۰ ه تا ۶۱۰۰ بسته به جمعیت و مثلا دورافتاده و محروم بودن خوبه بد نیس معلما ک همین چهار اینا میگیرن تعطیلاتشون خیلی بیشتره فقط این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 حقوق اونا اطلاع نداشتن تو تاپیکت گفتن سه چهار الان کرونا ایناس من موثق خبر دارم حداقل ... معلمای کل هفته رو اکثرا تعطیلن دیگ کم تر میگیرن والا تو اون کانال ک شما معرفی کردی رفتم اکثر بهورزا ناراضی بودن از شغلشون همش بد میگفتن لفت دادم ته دلمو خالی کردن اونا برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 حقوق اونا اطلاع نداشتن تو تاپیکت گفتن سه چهار الان کرونا ایناس من موثق خبر دارم حداقل ... ببخش موثق یعنی چی؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اون سه چهار روز در ماه رو میشه همه رو جمع کرد یه ماه سال مرخصی گرف یا نه ؟ نه اونجوری میشه کرد ولی موافقت نمیکنن شما همون درحد یک هفت تهش شاید بدن اینا ک اینجوری بگیرید این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ببخش موثق یعنی چی؟ از چندتا از اونایی ک امسال حکمشون خورده بود پرسیدم گفت ۵۷۰۰ یکی دوتا ۶۰۰۰ تا ۶۱۰۰ یعنی معتبر این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 معلمای کل هفته رو اکثرا تعطیلن دیگ کم تر میگیرن والا تو اون کانال ک شما معرفی کردی رفتم اکثر ... نه بابا اونا همه وضعشون خوبه از بس ک دکتر و سایر کارمندای بهداشت میبینن اینجوری میگن شما دکترارو هم بری گروهش همه ناراضین ممکلت فحش میدن😂 این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 خداکنه حالا حقوقش زیاد باشه اینهمه دنگ و فنگ و استرس و ... اره والا من اینبارم دلم شوره گزینش و میزنه ک برم مصاحبه سوتی بدم
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه اونجوری میشه کرد ولی موافقت نمیکنن شما همون درحد یک هفت تهش شاید بدن اینا ک اینجوری بگیرید وای خیلی بد شد ک 😣من با خودم میگفتم مرخصی هارو جمع کنم همه رو یه ماه رو بگیرم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘