oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 از چندتا از اونایی ک امسال حکمشون خورده بود پرسیدم گفت ۵۷۰۰ یکی دوتا ۶۰۰۰ تا ۶۱۰۰ یعنی معتبر اره حکما اینجوره ولی میگن از حکم کمتر میدن ک برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره والا من اینبارم دلم شوره گزینش و میزنه ک برم مصاحبه سوتی بدم ن بابا استرس نداشته باش همه چی دیگ تمومه اخراشیم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه بابا اونا همه وضعشون خوبه از بس ک دکتر و سایر کارمندای بهداشت میبینن اینجوری میگن شما دکتر ... نوشته بودن قراردایارو به حساب نمیارن هیجا سی سال قراردادیم و چندغاز میگیریم یکی گفته بود سایر مارو حذف کردن مزایا پاداش نداریم و فلان برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره حکما اینجوره ولی میگن از حکم کمتر میدن ک نه دریافتی شون همینقدر بود ۵۷۰۰ ۵۸۰۰ نگران نباش مرخصی هم چک کردم محدودیتی نبود انگار موافقت کنن چند روزی میتونید بگیرید ولی زیاد طولانی نمیدن چون کار لنگ میمونه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 وای خیلی بد شد ک 😣 من با خودم میگفتم مرخصی هارو جمع کنم همه رو یه ماه رو بگیرم نه یه ماه هرگز نمیدن مثلا یه هفته میتونید بگیرید با تعطیلات تهش ده روز این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه یه ماه هرگز نمیدن مثلا یه هفته میتونید بگیرید با تعطیلات تهش ده روز ممنون برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 نوشته بودن قراردایارو به حساب نمیارن هیجا سی سال قراردادیم و چندغاز میگیریم یکی گفته ب ... اونارو کامل خوندم اونا رو برقرار کنن مثلا میشد هفت هشت نگران نباش من همه پیامارو میخونم نگران نباش بهورزای محل ماهم وضعشون خیلی خوبه اونا رسمین ولی ما هم حقوق یکم کمتره اشکال نداره این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اونارو کامل خوندم اونا رو برقرار کنن مثلا میشد هفت هشت نگران نباش من همه پیامارو میخونم نگران نباش&n ... اهان پس هستین تو اون کاناله والا منکه دیدم ته دلم خالی میشه کم کم داشتم پشیمون میشدم ک بهورزی شرکت کردم از بس انرژی منفی داشت توی حرفاشون کلا لفت دادم از کانال برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ممنون خواهش میکنم نگران نباشید شغل خوبیه الان همه کارا زحمت داره اینم داره ولی خوبه کمتره نگران نباشید حقوقشم بد نیس این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اهان پس هستین تو اون کاناله والا منکه دیدم ته دلم خالی میشه کم کم داشتم پشیمون میشدم ک بهورزی ... کار خوبی کردید آره نگران نباشید همه شغلا همینجورین😂گریه میکنن ولی وضع بد نیس وقت اضافشم زیاده کارای دیگه هم وقت دارید بکنید یا کارای خونه کامل میرسید فاصلش تا خونه هم ک کمه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 خواهش میکنم نگران نباشید شغل خوبیه الان همه کارا زحمت داره اینم داره ولی خوبه کمتره نگران نبا ... من پدرمادرم ازم دورن دلم خوش بود یه ماه مرخصی میگیرم میرم حالا ک شما گفتین نمیشه یکم اونجاش اذیتم کرد باید یه جور دیگ برنامه ریزی کنم بعده استخدام برا رفتن خونه پدرم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 اره منم شنیدن ک قرادادیا حقوقشون کمتره یعنی همیشه قراردادی میمونه ینفر ک بهورز شد ؟
هالوین عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 528 من دیپلم کودکیاری دارم میتونم شرکت کنم؟ کاربر قدیمم🤧🤕رمز عبورمو فراموش کرده بودم
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 من پدرمادرم ازم دورن دلم خوش بود یه ماه مرخصی میگیرم میرم حالا ک شما گفتین نمیشه یکم اونجاش اذیتم کر ... مگه چقد دورن عزیزم با ۱۰ روز نمیتونی بری پیششون؟
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 کار خوبی کردید آره نگران نباشید همه شغلا همینجورین😂 گریه میکنن ولی وضع بد نیس وقت اضافشم زی ... اره فاصله اش خیلی نزدیکمه بهتره اینجوری اره دیگ همه شغلا سختیایی دارن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘