oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ممنون میزنم ببینم هس یا ن ولی فک نمیکنم باشه اره پیگیر بشید حتی از خونه بهداشت چون خیلی فرق میکنه اگه باشه یا نباشه براتون تو برنامه ریزی هاتون برا پسرتون اینا این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره خداروشکر حقوق قراردادی هم بد نیس ولی خب رسمیا مثلا ۸.۹ دریافتی شونه با اینکه کار برابری با ما ان ... اره بابا از شانس بد ما اینجوریا شد برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره پیگیر بشید حتی از خونه بهداشت چون خیلی فرق میکنه اگه باشه یا نباشه براتون تو برنامه ریزی هاتون ب ... تو شهرستان ما گسترش هس ولی اموزشگاه نیس تو نتم الان زدم نبودش همون استان ک تبریز هس اونجا هس برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره بابا از شانس بد ما اینجوریا شد آره کلا تو هرچیزی تا زمان شاغل شدن ما شد تحریم و دولت و بیکاری و... این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 تو شهرستان ما گسترش هس ولی اموزشگاه نیس تو نتم الان زدم نبودش همون استان ک تبریز هس اونجا هس عه ما شهرستان مون خیلی داغونه اون داشت فکر کردم دیگه جاهای دیگه حتما باید داشته باشه بد شانسی آوردید اینجوری براتون سخت میشه ولی خب تحمل کنید یه سال نیم بیشتر نیس این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 آره کلا تو هرچیزی تا زمان شاغل شدن ما شد تحریم و دولت و بیکاری و... بله دقیقا برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 عه ما شهرستان مون خیلی داغونه اون داشت فکر کردم دیگه جاهای دیگه حتما باید داشته باشه بد شانسی ... باز دقیق نمیدونم ولی اره سخت میشه اینجوری هم خودم هم پسرم هم همسرم ک هر روز باید صبح تو راه تبریز باشیم ظهر تو راه تبریز باشیم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 باز دقیق نمیدونم ولی اره سخت میشه اینجوری هم خودم هم پسرم هم همسرم ک هر روز باید صبح تو راه تبریز با ... https://eazphcp.tbzmed.ac.ir/?PageID=833 این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 https://eazphcp.tbzmed.ac.ir/?PageID=833 تو این لینک لیست شون هس میتونین چک کنید ک ببینید هس یا نه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 تو این لینک لیست شون هس میتونین چک کنید ک ببینید هس یا نه ممنون برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 باز دقیق نمیدونم ولی اره سخت میشه اینجوری هم خودم هم پسرم هم همسرم ک هر روز باید صبح تو راه تبریز با ... اره فاصله هم زیاد بعد تعطیلی هم فقط جمعه هاس و عید خیلی سخته این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ممنون خواهش میکنم فقط اگه تو مرورگر خوب صفحه ش بالا نیومد نسخه دکستاپ بزنید درست میشه یا فارسی مینوسه نسخه رایانه فک کنم این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 خواهش میکنم فقط اگه تو مرورگر خوب صفحه ش بالا نیومد نسخه دکستاپ بزنید درست میشه یا فار ... زدم اره شهرستانمون گسترش داره یعنی تو گسترش اموزش میدن بهمون؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 زدم اره شهرستانمون گسترش داره یعنی تو گسترش اموزش میدن بهمون؟ اره همونه احتمالاخداروشکر راحت شدید بعد اتفاقی رفتید خونه بهداشت یا شماره شونو داشتید هم میتونید مطمئن شید این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره همونه احتمالا خداروشکر راحت شدید بعد اتفاقی رفتید خونه بهداشت یا شماره شونو داشتید هم میتونید م ... اونجا رفته بودم اوایل برا کارای ثبت نام اینا خداکنه اونجا باشه باز میپرسم ببینم اونجاس دوره ها یا ن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘