2789
عنوان

گرینچیک🙄

2883 بازدید | 8 پست

دوستان پسرم گریه میکنه و اصرار داره گرینچیک بگیرم... 

ما قبلا یه عروس هلندی داشتیم که بزرگ کرده بودیم... خیلی جیغ میزد... همش قرار بود بچسبیم به قفس... کلافه کننده بود... دیوونه شده بودیم از دستش....فقط اگر به قفسش میچسبیدیم آروم بود😢 

میخوام ببینم گرینچیک هم خیلی جیغ میزنه و سر وصدا میکنه یا آروم تره؟ توروخدا هرکس تجربه داره بگه😍

هزینه شم برام بالاست نمیدونم ارزش خریدن داره یانه؟ 😞

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
من فک کردم خوراکیه😑

😀😀😀

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گرینچیک حتی پر صدا تر از عردس هلندی هست  و اونا ازادی میخوان نه چیز دیگه ای ازادشون کنین جیغ ن ...

عزیزم آزادشون کنم مزاحمت ایجاد نمیکنه؟ 

تو خونه جای خطرناک بره؟ 

یا ناجور نوک بزنه به سرو صورت  وچشم بچه؟ 

عزیزم آزادشون کنم مزاحمت ایجاد نمیکنه؟   تو خونه جای خطرناک بره؟  یا ناجور نوک بزنه ...

نه ما تو خونه با گربه نگه میداشتیم فقط ریخت و پاش دارن دیگه اونم چون دوست داری جمعشون میکنی ازاد اهلی کنی از اول راحته همیشه تو سر و گردنتن و یا یه گوشه میخوابن کاری به کارت ندارن تو قفس صداشون زیاده و دوست دختر من که داست تحملشو نداشت بزارتشون تو قفس شب فقط برا خواب میرفت تو جاش میخوابید صبح زود باز بلند میشد میگفت بیارینم بیرون😅😅

نه ما تو خونه با گربه نگه میداشتیم فقط ریخت و پاش دارن دیگه اونم چون دوست داری جمعشون میکنی ازاد اهل ...

ممنونم جواب دادی عزیزم😍😍🙏💖💖💖