2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناسشون گفته سالمن ودیوونه هم نیستن!

چون اگه میگفت مشکل روانی دارن جرمشون دیگه قتل عمد نمیشد و مجازاتشون کمتر بود فک کنم به همین خاطر نگفتن

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

پدر بابک خودشیفته اس هر کی باهاش مقابله کنه دادگاه صحرایی تشکیل میده حکم میده اجرا میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من فکر میکنم از جایی دستور گرفتن شستشو مغزی شدن . فیلمشو دیدین چطور با خیال راحت جنازه رو کیسه کیسه بردن تو اسانسور 😐😐

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

من فکر میکنم این‌پدر مادر از بیماری روانی رنج میبردن 

وگرنه انسان سالم این کارو نمیکنه ..

مثل کسی که شیشه مصرف میکنه و توهم میزنه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
باباش و میگم  اونیکی چیه داستانش؟

جملت ابهام داشت دلیل های قتل بابک خرمدین  یعنی چرا بابک خرمدین به قتل رسیده اما دلیل قتل های بابا ی بابک خرمدین  یعنی چرا بابای بابک خرمدین مرتکب چندین قتل شده

کاربر جدید نیستم 
عکساش که مادرشو بوسیده . ای خدا لعنت کنه این پدر مادرو 😭

مادره میگه کتکم می زد 

خب لعنتی اگه کتکت میزد برا چی رفتی تو فیلمش بازی کردی و رفتی سر صحنه ی  اکران فیلمش  تو که آنقدر زور داشته مثله ش کنی  زور نداشتی بگی نمیام تو فیلمت؟   تازه میگه پشیمون هم نیستم پدره هم میگه هروقت آزاد شم میرم اون یکی دخترمم میکشم🤗✌️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️