2777
2789
عنوان

😔خدایا.. زندگیم

299 بازدید | 27 پست

ببخشید اینا درد دله💔

قبلا هروقت به شوهرم و رابطمون فکر میکردم تو دلم قند آب میشد کیف میکردم.. چه نقشه هایی داشتم.. از بس میگفت دوستت دارم وفلان.. فقط تو.. تو عشق منی.. ولی از وقتی فهمیدم خیانت کرده و صیغه کرده دیگه مثل قبل نشدم.. از بس وابسته ی اون رابطه بوده و اینو بهم گفت.. گفت وابستش شدم نتونستم ولش کنم التماسش کردم باهام بمونه بهم محل بذاره.. هی بهم گفته ول کن حرف در میاد واسمون جای کوچیکم زن و بچه داری.. زنت فامیل ماست گفته نه.. باید بمونی و نمیشه.. آدمی که اونقدر میگفت من از خیانت و نامردی بدم میاد.. چند ماه بهم خیانت کرد و هر روز این رابطه پیشرفته تر می‌شده.. قبلنا تو ذهنم فکر میکردم اگه خیانت کنه میذارم میرم طلاق میگیرم ولی او موقعیتش ک قرار گرفتم نتونستم.. بچم 7 ماهشه.. شوهرم اخلاقش بد نیست زود جوش میاره ولی در کل... چقدر گریه کردم و گریه کرد گفت من این رابطه رو گذاشتم کنار دیگه چیزی نیست و دروغ گفت.. اگه دوستم داشت و عاشقم بود چطور میتونست گریه هامو ببینه و کار خودشو بکنه؟چند بار منو زجرکش کرد😔اگه باهام رو راست بود منم خوب میشدم.. طرفی ک باهاش بوده بیشتر ناراحتم میکنه باورم نمیشد 😔 فامیل و آشنا.. تحقیرم کرد..ما مشکل خاصی نداشتیم منم با خیلی چیزاش کنار میومدم..بعدم بهم گفت فکر نمیکردم انقد ناراحت بشی میگفتم یجوری با هم دوستتون میکنم 😳 گفتم چرا نگفتی بهم؟ گفت اگه میگفتم ک نمیذاشتی باهاش ادامه بدم🤦‍♀️

لعنت 👊

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ جقدر بد وبی انصاف هستش قلبم به درد اومد💔😔😔

میخواسته شمارم باهم دوست کنه؟

انتظارنداشته ناراحت بشی وقاحت تاچه اندازه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بهش بی‌توجهی کن، بذار بفهمه شما هم ادمی دل داری از سنگ نیستی که بفهمی شوهرت زن داره و ناراحت نشی

ولی به زندگیت ادامه بده

اصلا کیف زندگیتو ببر با بچت عشق کن به خودت برس

کاری که مامانم کرد و چقدرهم موفق شد :))

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
آخی.بمیرم الهی😔😔خیلی نامردن بعضی مردا. بچه داری؟ میخوای ادامه بدی؟

آره گفتم 7 ماهشه.. نمیدونم زیاد به طلاق فکر میکنم ولی همش فکره.. شوهرم الان خوبه.. سرکار ک میره زنگ میزنه و.. ولی چه فایده خوردم کرد.. جایی ک باید گوش نمیده بهت

چرا نمیتونی به کسی بگی؟؟ مگه تو چه شرایطی هستی؟؟ یعنی واقعا انقدر آبروش برات مهمه؟؟؟چرا آخه؟؟؟

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
ممنون چشم.. به طلاقم فکر میکنم.. 

اگه طلاق بگیری بچت تا ۷ سالگی پیشته فکر کنم، قانون جدیده چون بابام ازون زن صیغه‌ایش بچه داشت بعد که طلاق گرفتن الان گفتن بچه تا ۷ سالگیش پیش مادرشه

واقعا با همچین مردی ادم نمیدونه چکار کنه به خدا

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید