2777
2789
عنوان

😔خدایا.. زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست
آره گفتم 7 ماهشه.. نمیدونم زیاد به طلاق فکر میکنم ولی همش فکره.. شوهرم الان خوبه.. سرکار ک میره زنگ ...

خدا کمکت کنه ک بتونی ازش بگذری. .من بچه ندارم نمیتونم فداکاری یه مادر و درک کنم. ولی حق داری

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪

خیلی سخته 

اما خدا هرکسو با یه چیزی امتحان میکنه تو زندگی هرکسی مشکلات و سختی ها زیاده من نمیگم چیکار کن اما فک کن یه امتحان الهی 

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا نمیتونی به کسی بگی؟؟ مگه تو چه شرایطی هستی؟؟ یعنی واقعا انقدر آبروش برات مهمه؟؟؟چرا آخه؟؟؟

مادرم فهمید ولی چه فایده.. مرهم دلم که نمیشد آخرش.. جایی دیگه هم بگم میشه آبرو ریزی و تهش طلبکار هست ک تو آبرومو بردی و فلان.. اگه بخوام ادامه بدم بد میشه واسم.. نهایت همه میگن پای زنه رو بکش کنار و.. که حالا نیست. نمیدونم

ولی مرد من اگه مرد منه نباید سمت کسی بره.. دلم یجوریه.. حرفاش یادم نمیره.. پست‌هایی ک واسش ذخیره کرده بود واسه زن بزرگتر از خودش 

ممنون چشم.. به طلاقم فکر میکنم.. 

منم مثل خودتم بهم خیانت میکنه دوست داره من چیزی نگم الان17 18 روز قهریم منم بخاطر بچه هام موندم خیانت میکنع گردن نمگیره تا یه چیزی میگم توهین و کتک همه چیز فکر کرد این دفعه با غذا نخوردن و جا خوابشو عوض کرده من دیگه چیزی بهش نمیگم ولی نمیدونه میخوام از سنگ بشم که اینقدر مردا نامرد شدن ما زنا رو بخاطر بچه هامون مرد کردن

واقعا موفق شد پدرت چی شد منم تصمیم دارم با بچه هام خوش باشم

اره عزیزم 

بابامم هیچی یه پسر افتاد رو دستش و بعد با زنه به هم زد و پشیمون اومد

ما سه تا بچه بودیم، فقط خداست که می‌دونه چقدر سختی کشیدیم

الهی قربون مامانم برم به‌خاطر ما از جوونیش گذشت و پیشمون موند

شمام با بچه هات کیف دنیا رو ببر، بخور، بپوش و شاد باش

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
مادرم فهمید ولی چه فایده.. مرهم دلم که نمیشد آخرش.. جایی دیگه هم بگم میشه آبرو ریزی و تهش طلبکار هست ...

آره آفرین کار درستی میکنی. اگرم طلاق گرفتی دلیلش و هر جایی نگو . شاید شوهرتم توبه کنه. درسته تو دیگه دوسش نداری ولی بهتره آبروش و نبری...چقدر سخته 😭زنه چه شکلی بوده ؟؟

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
خیلی سخته  اما خدا هرکسو با یه چیزی امتحان میکنه تو زندگی هرکسی مشکلات و سختی ها زیاده من نمیگ ...

آره بعضیام اینو میگن.. اما من سربلند نشدم.. چون خیلی نق زدم و خودمو رنج دادم😔تو شوک بودم 

آره بعضیام اینو میگن.. اما من سربلند نشدم.. چون خیلی نق زدم و خودمو رنج دادم😔تو شوک بودم 

طبیعیه عزیزم بالاخره تو شوک بودی و توقع خیانت نداشتی

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
آره آفرین کار درستی میکنی. اگرم طلاق گرفتی دلیلش و هر جایی نگو . شاید شوهرتم توبه کنه. درسته تو دیگه ...

بهتر از من نبود.. یه زن تپل و هیکلی.. سفیدم هست.. بد نیست بستگی به سلیقه ها داره

آخ جقدر بد وبی انصاف هستش قلبم به درد اومد💔😔😔 میخواسته شمارم باهم دوست کنه؟ انتظارنداشته ناراحت ...

میبینی واسش خیلی ساده بود.. صیغه کرده و ثواب.. البته عذرخواهی هم میکرد در اثر ترس و گریه های من.. ولی زیرآبی میرفت تو اوجی ک دوباره بهش اعتماد کردم.. منم دیگه آدم نشدم.. چند روزی خوب و چند روزی آشفته

میبینی واسش خیلی ساده بود.. صیغه کرده و ثواب.. البته عذرخواهی هم میکرد در اثر ترس و گریه های من.. ول ...

عزیزم این که نشد زندگی تابخوای به خودت بیای هزارتامریضی اعصاب گرفتی تو روز به روز پژمرده تر آقا روز به روز وقیح تر 

یه فکری به حالش بکن 

ببخش اکه رک گفتم 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
عزیزم این که نشد زندگی تابخوای به خودت بیای هزارتامریضی اعصاب گرفتی تو روز به روز پژمرده تر آقا روز ...

فکرشو ک نمیتونم عوض کنم.. شیفته ی اون زن بود.. و حلال از نظر خودش..فکر میکنم همه ی پلای پشت سرم خراب شد با اتفاقاتی هم ک پشت سرش افتاد.. و تکرارش.. و توهینایی ک بهم کرد😔کاش یبار همون اول تموم شده بود برای همیشه