2777
2789
عنوان

دیروز واکسن زدم

202 بازدید | 18 پست

سلام به همگی

بعد یکی دوماه رسیدم برگشتم سایت

دیروز رفتم و بلاخره واکسن رو زدم

کسی سوالی داره در خدمتم

از تمام عزیزایی که سوال توی خصوصی و تاپیک هام پرسیده بودن توی این مدت و بی جواب مونده بود کلییی معذرت میخوام اگه میدونستم انقدر هوادار دارم توی سایت زودتر برمیگشتم😂💛

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

منم ۵ روز دیگه دوز ۲ رو میزنم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادر درمانی شما هم؟

نه کاراموزم ....دانشجو علوم پزشکی 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
به سلامتی عزیزم💛

ممنون🌷🙏🏻

عوارض خاصی مشاهده شد برای شما؟؟؟؟

من آسم دارم نمیدونم میتونم زودتر بزنم یا نه ولی از واکسن های خارجی میترسم ترجیه میدم اگر میزنم واکسن ایرانی رو بزنم که از اونم خبری نیست فعلا😬

شما کدوم واکسن رو زدی؟

بعد از الان به بعد میتونی بدون ماسک بری بیرون؟ 

واینکه من شنیدم تا ۶ ماه بیشتر اثر نداره و هر ۶ ماه باید بزنی درسته؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
حالتون چطوره . من که می ترسم واکسن بزنم همین جوری تپش قلب دارم می ترسم بدتر شه. البته حالا حالا که ب ...

خوبه خوب

البته یکم دست چپم رو حرکت زیاد که میدم درد میگیره ولی همه‌ی بچه هایی هم که باهام زدن حالیشون خوبه

ترس نداره اصلا

عوارض خاصی مشاهده شد برای شما؟؟؟؟ من آسم دارم نمیدونم میتونم زودتر بزنم یا نه ولی از واکسن های خارج ...

هیچ عوارضی نداشته تا الان جز بدن درد 

نه برای من نه دوستام مشکلی پیش نیومده

اتفاقا منم سابقه آسم شدید دارم ولی خب همون بچگی درمان شده

بعضی واکسن ها با آسم سازگار نیستن قبل اینکه بزنید بپرسید حتما

من سینوفارم زدم اتفاقا خارجی بهتره چون روی جمعیت خیلی زیادی تست شده ولی ایرانی تست نشده

عوارض خاصی مشاهده شد برای شما؟؟؟؟ من آسم دارم نمیدونم میتونم زودتر بزنم یا نه ولی از واکسن های خارج ...

درباره ماسک هم بهتره بزن

تا یک هفته بعد زدن دوز دومامل مقاوم نمیشید

و اینکه ممکنه حتی با زدن واکسن کرونا بگیرید با احتمال خیلی کم البته

اما اگر هم بگیرید شدیدترین نوع هم نمیتونه بهتون آسیب بزنه براتون خفیف میشه

اثر واکسن معمولا تا یه سال میمونه

همه باید واکسینه بشن تا زمانیکه این بیماری اونقدر دربرابر انسان ضعیف بشه تا مثل سرماخوردگی بشه

هیچ عوارضی نداشته تا الان جز بدن درد  نه برای من نه دوستام مشکلی پیش نیومده اتفاقا منم سابقه ...

آها بعد من آسم دارم جز بیماری های خاصم دیگه آره؟

باید با مدارک خاصی برم مرکز بهداشت؟ چجوریه جریانش؟

آخه میبینم فعلا فقط دارن به سن بالاها واکسن میزنن

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘