2777
2789
دندوناش در اومده یا نه؟ اگه چشاش باز شده و راه بره بزرگه پس شیر گاو لاکتوز داره بدنش نمیتونه جذب ک ...

شیر خشک گربه هم تقریبا ۵۰تومنه اگه تونستی بگیر براش از ایرانیاش بگیری کفاف میده نمیخاد بری خیلی گرونشو بگیری گربت بزرگه که ورجه ورجه میکنه بازی میکنه دیگه میتونی بهش کم کم غذا هم بدی 

دندوناش در اومده یا نه؟ اگه چشاش باز شده و راه بره بزرگه پس شیر گاو لاکتوز داره بدنش نمیتونه جذب ک ...

نه چشماش بازن دندونم دراورده

دیروز صبح که دیدمش جفت چشاش بسته بودن ولی تا ظهر باز شدند ونگرانیم برطرف شد امروز صبحم جف چشاش بسته بودن وتاالان فقط یکیش باز شده چرا اینجوریه؟

یکم عطسه هم میزد هنگام خوردن شیر هم حس میکردم فرت فرت میکنه ایناارتباطی به هم دارن؟نکنه به خاطر شیری که دادم بشه سرما خورده

یه سوال دیگه

بچه گربه حتی اگه تحت تربیت نادر قرلر نگرفته باشه میتونه  بر حسب غریضه شکار کنه از خودش دفاع کنه ودسشویی بره؟اخه از چن روز پیش که با گربه اشنا شدم یه بار ندیدم دسشویی کردنشو

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشک گربه هم تقریبا ۵۰تومنه اگه تونستی بگیر براش از ایرانیاش بگیری کفاف میده نمیخاد بری خیلی گرون ...

شیر خشک گربه داروخونه های معمولی هم دارن یا باید بریم داروخونه دامپزشکی؟

یکم عطسه هم میزد هنگام خوردن شیر هم حس میکردم فرت فرت میکنه ایناهرتباطی به هم دارن؟ یه سوال دیگه ب ...

اگه از خونتون بیرون نرفته یعنی دسشویی نکرده بچه گربه ها نمیتونن دسشویی کنن مادرشون کمکشون میکنه زحمت نباشه خودت باید وادارش کنی دسشویی کنه 

ولی یکم که بزرگ بشن خودشون تو خاک دستشویی میکننن غریزیه نمیخاد بهشون یاد بدی دفاعم غربزیه

راه سطل اشغالم یاد بگیره خودش میتونه غذا پیدا کنه 

دماغ گربتم احتمالا بخاطر کلیه هاش اینجوری شده  من یکی از گربه هام نارسایی کلیه داشت اینجوری بود

شایدخوب غذا بخوره درست شه

شیر خشک گربه داروخونه های معمولی هم دارن یا باید بریم داروخونه دامپزشکی؟

دامپزشکی هزینش زیاد نیست

بببرش خدا صدبرابر بهت میده

به یاد پروفسور مریم میرزاخانی♥️💚💙💛🧡عضو گروه نارنجی بامداد خمار تا اول پاییز ۱۴۰۰
عزیزم چرا روغن ریخته رو نذر امامزاده میکنی شیر خراب داری به اون حیوونکی میدی خب بچه گربه فقط باید ...

خب نمیدونستم الان چیکار کنم داروخونه های معمولی شیرذخشک گربه دارن

دامپزشکی هزینش زیاد نیست بببرش خدا صدبرابر بهت میده

برا شما پولدارا که باباتون تو ادارس پولش زیاد نیست ویزیتش فقط هفتاد تومن بود بابام یه کارگر سادس از کجا بیاریم بدیم شما هم راحت. یه حرفی میزنی

خب نمیدونستم الان چیکار کنم داروخونه های معمولی شیرذخشک گربه دارن

نه ندارنباید داروخانه دامپزشکی بری

اگر شیر بدون لاکتوز هم از فروشگاه ها پیدا کنی بهش بدی خوبه قیمت زیادیم نداره

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
دندون داره یعنی میتونه غذا بخوره خوب بهش غذا بده چک کن دسشوییم بره دسشویی نکرد خودش وادارش کن   ...

چجوری وادارش کنم ناحیه تناسلیشو با پنبه ماساژ بدم ؟تو یه سایت اینجوری نوشته بوذ