2777
2789
عنوان

زندگی تو یه ساختمون با فامیل شوهر

859 بازدید | 58 پست

سلام دخترا😘

من دو سال و خورده ای هست عروسی کردم

از اول عقد قرار بود بریم ساختمون مادرشوهرم اینا اما هنوز ساخته نشده بود الانم که تقریبا اماده شده همین امسال باید بریم 

میشه اگه تجربه ای دارین برای اینکه بعد رفتن دچار مشکل نشیم و احترام ما و اونها حفظ بشه در اختیارم بذارین ❤

خداروشکر ادم های خوبی هستن اما خب یه مشکل اصلی اینه که من و شوهرم متاسفانه همیشه تو خونه خودمون زیاد بحث و دعوا میکنیم یا حتی داد میزنیم ؛ نمیخوام متوجه مسائل ما بشن و یه وقت دخالتی صورت بگیره و حرمتا شکسته شه

نباید دیگه داد بزنین. حریمو یبار بشکنید دیگه جمع نمیشه. حواستون حسابی باشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه جایی میری نگو حتی اگه پرسیدن هزار بار هم بگو بیرون امار نده و بیش از  حد رفت و امد نکن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

چي بگم. بعضيا چهل سال با  هم زندگي ميكنند به مشكل نميخورند.

بعضيا مهموني رفتني هم دعوا راه ميندازن

اگه حساسي - اگه درونگرا هستي اگه اونا آدمهاي راحتي هستند.

توي استقرارت و همسايه شدنتون تجديد نظر كنيد.

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

خب بلند بحث نکنید که بقیه متوجه بشن  خونه رو عایق صدا کنید😂😂(فان)

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نباید دیگه داد بزنین. حریمو یبار بشکنید دیگه جمع نمیشه. حواستون حسابی باشه

بیشتر از من همسرم داد میزنه و میگه عصبیم میکنی کنترلمو از دس میدم

الان چن وقته هی دارم ازش خواهش میکنم الان که داریم میریم حواست باشه ولی نمیدونم چقد رعایت کنه🥺

اشتباه نکن نرو من توخونه مشترکم ولی هرازگاهی میان همونم دخالت و عن بازی درمیارن تازه تا صداتون رفت بالا میان فالگوش وامیستن حرفاتونو میشنون مث ما بعد الکی میگن چی شده یعنی مانمیدونم مثلن عفریتین خانواده شوهرمن لنگه ندارن

خدا هوامو داره 😇 خدایا خودت درستش کن 💗