2777
2789

الان بخندیم یا چی؟

کسایی که انگلیسی بلدن و حال ترجمه دارن اینو بگن بهم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بخندیم یا چی؟ کسایی که انگلیسی بلدن و حال ترجمه دارن اینو بگن بهم

میگ افراد مسن، توو عروسیا هی بهم میگن بعدی تویی

منم توو مراسم خاکسپاریا بهشون میگم بعدی تویی😁

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

میگه

آدمای پیر توعروسیا بهم میگن بعدی نوبت توعه(نوبت اینه که تو عروسی کنی)

منم به اونا توی مراسم خاکسپاری همون رو میگم

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
الان بخندیم یا چی؟ کسایی که انگلیسی بلدن و حال ترجمه دارن اینو بگن بهم

میگه که:

افراد کهنسال تو مراسم عروسی من رو گیر میارن و میگن که ان شاءالله نفر بعدی تو هستی.

منم تو مراسم های ختم باهاشون چنین رفتاری رو میکنم

میگ افراد مسن، توو عروسیا هی بهم میگن بعدی تویی منم توو مراسم خاکسپاریا بهشون میگم بعدی تویی😁

😂عهههه 

دیگه بعدی قبلی نداریم کرونا اومده معلوم نیست بعدی کیه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😂عهههه  دیگه بعدی قبلی نداریم کرونا اومده معلوم نیست بعدی کیه

آرهه حالا فک کن قبل کرونا گفته😂😂

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
یکی ترجمه کنه 😐

میگه که:

افراد کهنسال تو مراسم عروسی من رو گیر میارن و میگن که ان شاءالله نفر بعدی تو هستی.

منم تو مراسم های ختم باهاشون چنین رفتاری رو میکنم

آرهه حالا فک کن قبل کرونا گفته😂😂

نه نه من الان دیدم پس قبل کرونا نگفته 

😑🤣🤣

😐نخند