2777
2789
عنوان

بدون عنوان

292 بازدید | 24 پست

خانواده ام حس میکنم برای این که از دست ما راحت بشن همه ی خواهرا رو توی سن کم شوهر دادن ، سنم کم بود نمیدونستم ازدواج چیه فکر میکردم مثل تو فیلماست همش عاشقانه ، بعد که ازدواج کردم کمرم خم شد زیر بار مسئولیتهای زندگی ، اما الان دیگه بریدم شوهرم ۳۰ سالشه اصلا نمیتونه بدون اجازه ی پدرش آب خورده واسه کوچیکترین چیزای زندگی هم باید پدر شوهرم تصمیم بگیره خسته شدم راه طلاق ندارم خانواده ام پشتم نیستن واسه بیرون رفتن ساده هم باید اول پدر شوهرم اجازه بده شوهرم اصلا انگار مرد نیست چقدر بدبخته که تا این سن اجازه اش دست پدرشه میتونست کارمند بشه ولی پدرش نمیذاره میگه هر وقت من صدات کردم باید بیایی برای کار من ، خدایا عدالتت کجاست یه روز خوش ندارم از دست پدر شوهر سلطه گر

یکسال تمام شوهرم خونه نبود من تک و تنها بودم مادرم فقط میگفت برای کار رفته اعتراض نکن اعصاب و روانم داغون شده اجازه ندارم برم بیرون خودشم که هیچ جا منو نمیبره ماه یه ماه فقط خونه ی مادرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا دختر چجوری زندگی میکنی

به بدبختی ، دلم نمیخواد صبحا از خواب بیدار بشم همش میگم بیدار که شدم چیکار کنم ، خانوادهام اهل گردش و تفریح بودن ولی شوهرم دقیقا بر عکسه ولی دامادهای پدر شوهرم یکی از یکی دیگه بهتر ، حتی محبتی هم از شوهرم ندیدم که دلم خوش باشه

شغل شوهرت چیه؟درامدتون از کجاستپدر شوهرت خونه و ماشین و اینا بهتون داده؟

نه حتی ماشین زیر پای شوهرمم فروخت البته خودش گرفته بود ولی بازم فروختش ، خونه هم نداد پولداره ها ولی به پسر دومش داد ، شوهرم خیلی کار میکنه برای پدرش ولی حقوق مشخصی نداره از خود صبح تا شب فقط برای خواب میاد پدرش اصلا رحمی نداره ، میگه هر چقدر خرج داری از پولای من بردار ولی شوهرم از ترس پدرش شغل دوم داره و تا الان خیلی پول نگرفته ، اگه جای دیگه ای کار میکرد شاید الان از خودمون خونه داشتیم چون انگار بدون حقوق کار میکنه

یکسال کجا بود شوهرت !

کار توی شهرستان سود زیادش رو پدر شوهرم کرد ، دو ماه یکبار میومد خونه یه هفته گاهی وقتا سه روز گاهی وقتا دو هفته می موند بعد دوباره میرفت خیلی سختی کشیدم

اون دیگه چه شوهری کردن بود

خانواده ام اصلا دقت نکردن و هیچ دخالتی هم نکردن هر چقدر گریه کردم که با شوهرم حرف بزنید که یکساله رفته گفتن دخالت نمیکنیم خودت بگو ، البته بیشتر زحمت های من به گردن خانواده ام بود

پدر شوهرم یه عالمه پسر داره فقط افتاده دنبال پسرای متاهل بیچاره همه ازش میترسن ، و شوهر من که عین بچ ...

چن ساله ازدواج کردین ؟شوهرتون این شرایط رو پذیرفته ؟

آقایون درخواست ندین لطفا