2777
2789
عنوان

قرص لاغری عالی لطفا بهم معرفی کنین

4874 بازدید | 47 پست

سلام 

دوستان من همه روش های لاغریو رفتم روزه هم گرفتم بدتر چاق شدم لطفا کسی اگ قرص لاغری خوبی سراغ داره از جای معتبر بهم معرفی کنه لطفا دمتون گرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبوست داری؟ببین اینایی ک من بت میگم دکتر برا خواهرم تجویز کرده و خیلی خوش اندام و قشنگ شد اندامش و البته این دستوری گیاهییه و هیچ مشکلی برات ایجاد نمیکنه بگم؟ 

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

اصلا کمتر غذا نخور ،معدت ضعیف میشه ولی خودتو با سالاد و سبزیجات خفه کن... کنارشم تخم مرغ و اجیل و فیله ی مرغ و ماهی بذار ،انننقد پپست و‌موهات خوووب میشه اندامتم حداقل چاق تر نمیشه ،دفع سموم هم میکنی کنارشم روزی نیم ساعت جلو آینه برقص با آهنک شاد ،هم روحیت خوب میشه هم دفع سموم اتفاق میوفته واسه بدنت هم ریزش مو نمیکیری هم حالت خوبه 🤗☺

یبوست داری؟ببین اینایی ک من بت میگم دکتر برا خواهرم تجویز کرده و خیلی خوش اندام و قشنگ شد اندامش و ا ...

بفرمایید جانم 🤗 ما هم فیض ببریم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
اره حتما بگو عزیزم سراپا چشمم تا ببینم چیع وب باشه دعات میکنم

عزیزمی😍

قرص لیموترش و قرص زیره باریج قبل ناهار و شام کاملا گیاهیه و اشتهات رو کم میکنه 

دو هفته اول سه چهارم غذا تو بخور دو هفته دوم نصف دو هفته سوم یک سوم 

البته ک خود قرص اشتهات رو کم میکنه اگ خواستی ازین دستور دوهفته ای الگو گیری کن و انجامش بده اگرم ن که هیچ

سبوس برنج یا سبوس گندم قبل صبحانه ب هضم کمک میکنه حتی ریزش موتم کم میشه با سبوس 

چای سبز هم تو طول روز بخور

موفق باشی دعام کنید بچه ها😍 

اگ مرتب پیش برید خیلی زود جواب میگیرید

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
بفرمایید جانم 🤗 ما هم فیض ببریم

گفتم