2777
2789
عنوان

بعدمردن

110 بازدید | 21 پست

دوستان کسی هست واقعا واقعیت رو بدونه که پدر من که تازه فوت شده چی میشه ...روحش کجا میره ....میدونم برزخو ...اما بالاخره یه چیزایی هست که فقط یسریا میدونن واقعیت چیه ..کاش بگن ...من میگم خدا حتما اون روحو سرگردان نمیکنه یواری براش میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه که تو شکم مادرشه فک میکنه دنیاش همونه نمیدونه که بیرون از شکم مادر چه خبره و چه قد حسای خوبو بد هست مرگ هم همینطوره انگار ما تو شکم مادرمونیم و از بیرون خبر نداریم پس صد در صد اونور بهتره اونور 1000 برابر از اینور بهتره و فقط خدا باید بگه که ما کی بریم اونور 

فقط خدا

کی گفته روح سرگردان میشه؟ تعداد زیادی نیستن که توی برزخ سرگردان میشن. اکثرا وارد بهشت یا جهنم برزخی میشن. اونجاها هم که مراتب خودشو داره. خدا رحمتشون کنه. انشالله که جاشون توی بهشته. 

بچه که تو شکم مادرشه فک میکنه دنیاش همونه نمیدونه که بیرون از شکم مادر چه خبره و چه قد حسای خوبو بد ...

برا کسی اونور بهتره که وقتی توی شکم مادرشه بند نافو نچسبیده باشه. 

برا کسی اونور بهتره که وقتی توی شکم مادرشه بند نافو نچسبیده باشه. 

دقیقا ولی هرچی هم باشه باید این بند نافو ول کرد بچه هم وقتی ب دنیا میاد با گریه و عذاب میاد چون نمیدونه این دنیا یه طعم دیگه داره 

البته از این زمونه هرچه قد بد بگیم کمه که باعثش هم خودمونیم ولی درکل تعبیرش ب نظرم همینه 

ب نظر من اونورم همینطور زندگی میکنیم ولی با این تفاوت که هرکسی تو اون دنیا نثبت ب اعمالش جایگاه پیدا میکنه 

فقط خدا
دقیقا ولی هرچی هم باشه باید این بند نافو ول کرد بچه هم وقتی ب دنیا میاد با گریه و عذاب میاد چون نمید ...

البته مراتب بهشت و جهنمم هست. بعضیا خالد میشن توی جهنم متاسفانه. 

البته مراتب بهشت و جهنمم هست. بعضیا خالد میشن توی جهنم متاسفانه. 

خالد یعنی چی 

بله صد درصد هست ما هممون نتیجه اعمالمونو میبینیم و بعدش که صاف کردیم تو اون دنیا زندگی میکنیم 

فقط خدا
خالد یعنی چی  بله صد درصد هست ما هممون نتیجه اعمالمونو میبینیم و بعدش که صاف کردیم تو اون دنیا ...

یعنی تا ابد توی جهنم ماندگارن. خیلیا بعد از اینکه دوره غذابشون به خاطر گناهایی که مرتکب شدن تموم میشه وارد بهشت میشن. ولی یه عده تا ابد اونجان. پناه بر خدا

بچه که تو شکم مادرشه فک میکنه دنیاش همونه نمیدونه که بیرون از شکم مادر چه خبره و چه قد حسای خوبو بد ...

شما خودت از بچه پرسیدی؟😐

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
یعنی تا ابد توی جهنم ماندگارن. خیلیا بعد از اینکه دوره غذابشون به خاطر گناهایی که مرتکب شدن تموم میش ...

ن منظورم این نیس که ماندگارن بلخره دوره عذابشون تموم میشه بعدشم منو شما هیچی از اون دنیا نمیدونیم اصلا منم والا طبق شنیده هام میگم هیچکس نمیدونه ن منو شما 

نکنه از توضیحت منظورت خالد بود اخه خالد چه کسایی حساب میشن

فقط خدا
بله پرسیدم تایید کرد 😐

خوبه

تشکر 🍃😐

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐