2777
2789
عنوان

بعدمردن

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست
ن منظورم این نیس که ماندگارن بلخره دوره عذابشون تموم میشه بعدشم منو شما هیچی از اون دنیا نمیدونیم اص ...

عزیزم آیات قرآن مشخص کرده چه کسانی توی جهنم خالد میشن. اینجا هم توضیح داده. 

https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa37964

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نپورسیدم ولی اینو میدونم کلا حسم اینو میگه حسی که ما نسبت ب اون دنیا داریم حسیه که جنین ب این دنیا د ...

من یه مدت خیلی در این مورد تحقیق کردم و مقالات علمی خارجی رو خوندم ولی الان خوابم میاد نمیتونم توضیح بدم

خلاصش اینه ک تا الان وجود روح از نظر علمی ثابت نشده

نظریه های مختلفی هم وجود داره

یه سری ها میگن ادم فضایی ها مارو بوجود اوردن

یا شاید انسان هایی ک از ما پیشرفته ترن

و اینکه جهان ما کد نویسی شده است و یه کدگذاری خاصی داره و طبق فرمول های ریاضی ساخته شده

مثلا عین اینه ک هممون تو یه بازی کامپیوتری باشیم

و بعضی ها اعتقاد دارن ک یه منبع انرژی پاک ک همون خداست مارو بوجود اورده و همه ما متصل ب اونیم 

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
کیا توی برزخ روحشون سرگردانه؟

من شنیدم اونایی که خوبی و بدیشون به یه اندازه باشه. نه اونقدر خوب باشن که برن بهشت و نه اونقدر بد باشن که برن جهنم. تعدادشون خیلی محدوده.