2777
2789
عنوان

قطره آهن رنگش عوض شده بود دادم به بچم 😭😭😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 52 پست
سلام دوست عزیز  من سوال دارم  امشب ب پسرم دیفن هیدرامین دادم باید سه و نیم سی سی میدادم& ...

دیفن هیدرامین ادم بزرگش روپودرمیکنهذچه برسه به اون طفل معصوم اخه چراشماماماناانقدربی فکروگیجیددد دیگ اصلااابهش نده دیفن هیدرامین برای بچه خیلییی ضررداره باعث ایست قلبی میشه ممکنه بخوابه ودیگه بیدارنشه اگ برای سرفه میدی بهش داروهای گیاهی بده نه ازاین اشغالاا.... زنگ بزن حتمااااورژانس اون کمکت میکنه.... ولی دیگ ندیااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ساعت هشت شب دادم بهش  چ تا الان مشکلی نبوده  فقط خواب آلوده دیگه  همش لالا کرده بر ...

اول بگو بدون تجویز دکتر بوده یا نه

اگه بدون تجویز دکتر دادی بهش زنگ بزنی اورژانس بهتر میتونه راهنماییت کنه شاید نیاز باشه ببریش دکتر

خب عیب نداره تا ۹ خرداد میتونی بهش بدی که ...

میگم یعنی چون کم مونده بوده تاریخ انقضاش تموم شه براهمون زود فاسد شده چون یه هفته نیس که بازش کردم البته یخچال نزاشته بودم نمیدونم از اونه یانه

2804
بدون تجویز دکتر دادی؟؟

ن قبلا دکترش گفته بود مورد اینجوری شد همین دیفن و استامینافن بده نیارش مطب 

فقط دوزش رو یادم رفته بود

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2805
مجید جان دلبندم خاصیت قطره آهن اینطوریه ایرانی ها...  آهنه دگ درش ک باز میشه بمرور تغییر رنگ م ...

نمیدونم فروگلوبین ایرانیه یا نه ولی ماه های قبل هم از همین میدادم اصلا رنگش عوض نمیشد

میگم یعنی چون کم مونده بوده تاریخ انقضاش تموم شه براهمون زود فاسد شده چون یه هفته نیس که بازش کردم ا ...

در هرصورت عیب نداره که بهش دادی میتونی بهش ندی و یه قطره با تاریخ بهتر براش بخری 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
2801