2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢😫

94 بازدید | 8 پست

من سرویس مدارسم و به شدت وسواسم رو ماشینم

تموم بچه ها پیش دبستانی و دبستانین

هرچی بهشون میگم خوراکی که میخورین نریزین رو صندلی باز میریزن تازه ننه هاشونم طلبکارن که تمیز کردن بچه ها به چه کارتون میاد

از اونورم بچن دیگه حس میکنم تو مدرسه جیش میکنن بعد با همون لباس میشینن رو صندلی

انقد صندلی های ماشینمو با سرکه میشورم کلافه شدم چون پارچه ایه

به نظرتون اگه کاور پلاستیکی بکشم رو صندلی خنده داره؟ راه دیگه ای هم داره یه چیز قابل شست و شو بذارم تو ماشین و انقد صندلیا رو نشورم؟ بخدا پول زیادی بهمون نمیدن که بخوام هر هفته ببرم کارواش😭

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
چرا اینکار میکنی وقتی اینقد سختی داره برات

تو شهرستان کار پیدا نمیشه خیلی کارا کردم اما حتی تو جیبیمم نتونستم دربیارم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه کاور بکشی دیگه راحتی

کاور بکشم رو ماشین پنج سال پیش خنده دار نیست؟ 

فکر میکنم حداقل به کاور پلاستیکی میشه الکل زد تمیزش کرد ولی سرکه و اب گند زده به همه جا

کاور بکشم رو ماشین پنج سال پیش خنده دار نیست؟ فکر میکنم حداقل به کاور پلاستیکی میشه الکل زد تمیزش کر ...

نه بابا چه خنده داری عزیزم ..اصلا هم خنده دار نیس چرا اینجوری فکر میکنی فکر کنم ماشینت خیلی ترتمیز و درحدنو باشه

نه بابا چه خنده داری عزیزم ..اصلا هم خنده دار نیس چرا اینجوری فکر میکنی فکر کنم ماشینت خیلی ترتمیز و ...

اره نسبتا 

دوستم فکر میکرد اولین صاحبش من بودم

ولی این بچه ها دارن به گند میکشنش همین الان رو صندلی پنیر له شده ریخته شده که فردا حتما باید تمیزش کنم🥺

اره نسبتا دوستم فکر میکرد اولین صاحبش من بودمولی این بچه ها دارن به گند میکشنش همین الان رو صندلی پن ...

ببین صندلیات اگه بوی جیش به خوردشون بره دیگه نمیتونی کاریش کنی ..هرکی بشینه تو ماشینت بوی جیش میزنه تو دماغش ..این ضایع تره یا اینکه قشنگ یه کاور بکشی روش هم نو میمونه هم ترو تمیز ..اصلا از اول باید اینکارو میکردی

ببین صندلیات اگه بوی جیش به خوردشون بره دیگه نمیتونی کاریش کنی ..هرکی بشینه تو ماشینت بوی جیش میزنه ...

درسته عزیزم فردا میرم دنبال کاراش