2777
2789
عنوان

رابطه نداشتن با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5789 بازدید | 54 پست
من بچه ندارم و ٣سال ازدواج كردم  ١سال كلا رابطه نداريم همه اخلاقاش اشغاله فقط هر روز نيگم خ ...

سمتت نمیاد یا میاد و شما نمیخای؟؟

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  
اسی باتو نیستم کلی میگم  دقت کردین امروز همه تایپکا در مورد رابطه با همسر هست  چیه ام‌شب ...

من خیلی دلم گرفته امشب حالم اصلا خوب نیست ی زندگی سرد و میبینم که هیچ دلخوشی توش نیست نه کسی خونمون میاد نه ما جایی میریم هر چند ماه یبار میرم شهرستان خونه مامانم تنها دلخوشیم بچمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم چرا باهم صحبت نمیکنین، به نظر من همین امشب یا نهایتا فردا صحبت کن ، این نشد زندگی که جدا می ...

اصلا ب حرفم گوش نمیده خیلیم بگم میشه جنگ و کتکم میزنه

اصلا ب حرفم گوش نمیده خیلیم بگم میشه جنگ و کتکم میزنه

سعی کن از سلاح زنانه استفاده کنی .مظلوم نمایی

مثلا امشب یهو جیغ بکش و بلند شو و گریه کن بگو خواب بد دیدم میترسم تو رو خدا بیا پیشم . سعی کن به هر بهانه ای رختخوابتون مشترک باشه ‌.

فردا شب بگو تو رو خدا بیا امشبم بخواد میترسم تنها تو اتاق اگه گفت نمیام بگو بذار من بیام پیشت فقط مظلوم نمایی کن دلش بسوزه برات باهات راه بیاد ‌

شما الان دوتا راه داری یا جدا بشی یا همسرت تغییر بدی چون با این شرایط زندگی این زندگی پایدار نمی‌مونه.

عزیزم دقیقا مثل همیم با این تفاوت که من بچه هم ندارم از شوهرت که میگی انگار از شوهر من داری میگی😔😔 ...

خیلی ناراحت کنندس این قضیه آدم همش احساس بدی داره