2777
2789
عنوان

رابطه نداشتن با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5789 بازدید | 54 پست
آبجی من۹ساله باشوهرش مثل خواهربردارن البته تصادف کرده قطع نخاع شده حس و شهوت داره فقط روم ب دیوار را ...

اذیت نمیشن اینجوری؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اون جدا کرده ب هیچ عنوان نمیاد تو اتاق

خب عزیزم چرا باهم صحبت نمیکنین، به نظر من همین امشب یا نهایتا فردا صحبت کن ، این نشد زندگی که جدا میخوابه 

اگه رابطه نمی‌خواد یه بحث ، جدا خوابیدن یک بحث نباید از اول میذاشتی جدا بخوابه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذیت نمیشن اینجوری؟؟

ابجیم میگه وقتی شوهرش میخوادرابطه برقرارکنه فقط میماله تا یکمی ارضابشه وگرنه دخول انجام نمیشه واسه ابجیم سخته میگه اذیت میشم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
منم از وقتی حامله شدم تمایل زیادی به نزدیکی ندارم 

تمایل نداشته باشی مهم نیست شوهرت تقصیری نداره اون راضی نگه دار ببین رابطه بین زن و شوهر خیلی مهم نزار فاصله بیفته

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
ابجیم میگه وقتی شوهرش میخوادرابطه برقرارکنه فقط میماله تا یکمی ارضابشه وگرنه دخول انجام نمیشه واسه ا ...

اخی...

چند سالشونه؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اخی... چند سالشونه؟؟

۱۵نامزدشد۱۷ازدواج کرد۱۸هم شوهرش تصادف کردالبته شیشه ای بودمقصرخودش شدتاالان ک۹یا۱۰ساله گذشته خوب نشده 

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
منم از وقتی حامله شدم تمایل زیادی به نزدیکی ندارم 

من ویارم رابطه بودبیچاره شوهرم یادم میفته دلم براش کباب میشه بعضی وقتاخسته میشدتاصب گریه میکردم بیچاره ازبس کارش سخت بودبیهوش میشد😖😅

آبجی من۹ساله باشوهرش مثل خواهربردارن البته تصادف کرده قطع نخاع شده حس و شهوت داره فقط روم ب دیوار را ...

خیلی سخته

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  
من ما همدیگه رو دوس داریم ولی چون همسرم مشکل داره توی رابطه همش خودشو از من دور میکنه

رابطتتون چند وقت یباره

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش