2777
2789
عنوان

بنظرتون برم پزشکی قانونی؟

480 بازدید | 25 پست

دیشب درد نداشتم اما الان دماغم خیلی درد میکنه فک بالام لپام از تو گیجگاه سرم 

شوهرم کتک زده خونه بابامم هیچ اثار کبودی نیست فقط درد دارم بنظرتون فایده نداره؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز کتک شوهر ونی نی سایت🤢🤢🤢

مجبورم اینجا بپرسم بنظرت راهی هست 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره برو

یعنی میتونم شکایت کنم ازش؟

عزیزم من پزشکی قانونی رفتم اگه کبودی باشه یا آسیب داخلی شرطه چون بری جاهایی ک بگی درد داره و بر رسی می‌کنه بعد می‌نویسه متخصص ممتخصص هم چون نامه پزشکی قانونی خورده ویرایش میشه دوبرابر و هزینه های دیگه اگه چیزی قابل نشون دادن نباشه فقط کوفتگی باشه فقط پولتو ریختی تو جوب

حتما برو عزیزم

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

وای مخالف شدت به هر موجود زندم واقعا کتک کاری یعنی احانت به انسانیت

یه حیوون این حرفا حالیش نیست حیوونی که حیوون زادس

مجبورم اینجا بپرسم بنظرت راهی هست 

من شوهر نکردم 

و نمیخوام شوهر کنم از بس اینجا تایپک خیانت و کتک دیدم کلا نظرم و دیدم ب زندگی عوض شده 

کاش سایت مردونه هم بود من عوض میشدم ببینم واقعا اینطوره یا قضیه یک طرفست