2777
2789

بخدا دیگه از دست قهرای شوهرم خسته شدم از دوتا شهر متفاوت باهم وصلت کردیم باهمم دوس بودیم الانم تو عصدیم ولی وقتی دعوامون میشه و قهر میکنیم نه اون سراغ منو میگیره نه من

دیگه خسته شدم خونوادشم بیخیالتر از خودش!

به سرم زده برم طلاق بگیرم دارم اذیت میشم دیگه تو این چندسال عقد نمیگم روز خوش نداشتیم ولی بیشترش دعوا بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم ☹️

کی تقصیر کاره ؟

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

خب گلم شما شوهرت رو بهتر از ما میشناسی ما که شناختی نداریم ازش. تنها راه حل اینکه برید پیش مشاوره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

علت دعواهاتون؟

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
قهر همینه دیگه دوتاتون مغرورید

بهضی وقتا دلم براش تنگ میشه بعضی وقتا میگم ولش کن منو بخواد و بدونه زن داره میاد سراغم ولی انگار نه انگار

به مامانمم گفته من حرفی باهاش ندارم

بهضی وقتا دلم براش تنگ میشه بعضی وقتا میگم ولش کن منو بخواد و بدونه زن داره میاد سراغم ولی انگار نه ...

نگاه کن عزیزم شما دوتا غرور دارید هیچ کدومتون پا پیش نمیزاید پس بهتره شما غرورو کناز بزاری در همچین مواقعی با ی چی که خوشحالش میگنه اشتی کنید تا اونم یاد بگیذه

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘
من دنبال مقصر نیستم میخوام ببینم باید چیکار کنم؟

غرورتو کم کن 

سیاست زنونه داشته باش 

اصلا دعوا نکن 

سعی من سیاست داشته باشی 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
نگاه کن عزیزم شما دوتا غرور دارید هیچ کدومتون پا پیش نمیزاید پس بهتره شما غرورو کناز بزاری در همچین ...

الان که من شهر خودمونم اونم خرابشده خودشون

با خونوادشم صحبت کردم هم خودم هم مادرم اونا بیخیالتر از مان!