2777
2789
عنوان

چرا هیشکی تو تاپیکای من کمکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 35 پست
بددهنی کتک کاری سر چیزای الکی

کتک 🤯

تو عقد 

عزیزم از من نصیحت بیشتر راحب آیندت فکر کن

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بددهنی کتک کاری سر چیزای الکی

اگه همش میری مشاور ولی تغییری نمیکنه متاسفانه بعد از ازدواج بدتر میشه. با بزرگترا مشورت کن طلاق بگیر از کسی که ارزشی توی زندگی برات قائل نمیشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
تنها چیزی که من بلد نیستم داشته باشم سیاسته

سعی کن موقع دعوا با لحن آرومی صحبت کنی 

پرخاشگری نکن 

خودتو بکار دیگه ای مشغول کن 

بشینید با هم صحبت کنید 

مشکلات همو حل کنید 

همو درک کنید 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
اگه همش میری مشاور ولی تغییری نمیکنه متاسفانه بعد از ازدواج بدتر میشه. با بزرگترا مشورت کن طلاق بگیر ...

با کی مشورت کنم پدری که از اول این رابطه مخالف بوده یا برادری که میگه من وقتی فهمیدم که شما همه چیو تموم کرده بودی!

تنها چیزی که من بلد نیستم داشته باشم سیاسته

عزیزم سیاست زنانه همش ۵۰ درصد از زندگی مشترک هست ولی وقتی همسرت دست بزن داره باید خودت رو از این جهنمی که هنوز کامل توش وارد نشدی بکشی بیرون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سعی کن موقع دعوا با لحن آرومی صحبت کنی  پرخاشگری نکن  خودتو بکار دیگه ای مشغول کن  ...

متاسفانه ما هر کدوم یه شهره دیگه ایم الانم که من نیستم اون برا خودشه منم برا خودم

دارم تصمیم میگیرم اگه میخواد همینجوری پیش بره طلاق بگیرم

متاسفانه ما هر کدوم یه شهره دیگه ایم الانم که من نیستم اون برا خودشه منم برا خودم دارم تصمیم میگیرم ...

اول با هم صحبت کنید 

انشالله به نتیجه می‌رسید 

دعا میکنم انشالله مشکلتون حل بشه 🤗

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
با کی مشورت کنم پدری که از اول این رابطه مخالف بوده یا برادری که میگه من وقتی فهمیدم که شما همه چیو ...

عیبی نداره برو به پدرت بگو بابا من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم اصلا غلط کردم به حرفت گوش نکردم اگه حمایتم نکنی زندگی دخترت جهنم میشه. دیگه چاره ایی نداری به قول خودت خانوادش هم از خودش بیخیالترن

عزیزم سیاست زنانه همش ۵۰ درصد از زندگی مشترک هست ولی وقتی همسرت دست بزن داره باید خودت رو از این جهن ...

آخرین باری که کتکم زد جوری زد که دوتا ناخنم که کاشتم داره از ته شکست

دست و بالم زخم بود😔

تو ماشین یه جای خلوت انقدر با مشت زد تو سرمو موهامو کشید که گیره موهام تو سرم شکست!

آخرشم که میخواستم پیاده شم فرار کنم همش میگرفت محکم از بازوم میگفت درو‌ ببند وگرنه میکشمت!

آخرش که آروم شد به گوه خوردن افتاده بود میگفت به خونوادم چیزی نگو

منم رفتم خونه پدرشوهرم چون تو عقدیم 

رفتم اتاق خودم درو بستم و قفل کردم که نیاد به باباشم همه چیو گفتم

شبش اومد درو زد باز نکردم صبحشم به گوه خوری افتاده بود

عیبی نداره برو به پدرت بگو بابا من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم اصلا غلط کردم به حرفت گوش نکردم اگ ...

خودم میرم کاراشو میکنم به کسیم نمیگم اگه بعدا گله کردن میگم که اگه میگفتم میخواستین سرکوفت بزنین منم حوصله سرکوفت ندارم

آخرین باری که کتکم زد جوری زد که دوتا ناخنم که کاشتم داره از ته شکست دست و بالم زخم بود😔 تو ماشین ...

این آقا تعادل روانی نداره من به هیچکس پیشنهاد طلاق نمیدم ولی خواهش میکنم ازین حیوون جداشو خوااااهش میکنم بخدا ارزش تو خیلی بالا تراین چیزاست که توی عقد بگیرتت زیر مشت و لگد