اره دادا همون هکر مغزم ......نمیدونم چرا یهو ترکید اون کاربریم برگشتم دیدم تاپیک هم تعطیل شده و تو هم نیستی دیگه....از بقیه پرسیدم حسن چیشد/؟ تاپیک چرا ترکید؟ گفتن دعوامون شد با حسن.....گفتن حسن زده بود جاده خاکی حد رو رد کرده بود ما هم نی نی یار تگ کردیم.....حالا مهم نی گذشته دیگه ولی حیف شد تاپیک با برکتی بود
من بودم فقط نمیدونستم تو کاربری جدیدت چیه تا اینکه همین نیم ساعت پیش داشتم تاپیکتو میخوندم فهمیدم همون شاخ سایت خودمونی من خودم ترکیده بودم هنوزم نفهمیدم چرا منم مث تو ترکیدم احتمالا واسه این بود ک با خانوما صحبت کردیم......
قربونت برم داداشم😘😘😘😘😍 پس توروهم تركوندن نه ميدونى چيه،چون طبق خواستشون عمل نكردم تركوندن،خاط ...
خدا نکنه ستوووووننننننن......اها خب مهم نی دیگه گذشته حالا شاید سوتفاهم بوده....... منم چندین بار بعدش اومدم اتفاقا باهاشون تو یه تاپیک بودیم حرف میزدیم کلییییی......چن بار هم ترکیدم ولی تسلیم نشدم دیگه سر شدم بترکم دردم نمیاد ...... الانم نمیدونم کجان فک کنم تاپیک جداگونه زدن منم دیگه با این قوانین جدید نمیتونم حرف بزنم باهاشون وگرنه میترکم......
خدا نکنه ستوووووننننننن......اها خب مهم نی دیگه گذشته حالا شاید سوتفاهم بوده....... منم چندین بار بع ...
رامتین هم یکی دوبار سر زده بود بهمون تو خودت هم هرازگاهی میومدی عکس یه بچه با چشم ابی میذاشتی ولی نمیدونستم تویی فک میکردم غریبه اس ک تازه شناختم تو بودی
سلام....من دیگه ترکیدن عادی شده واسم ایندفعه اخری خداشاهده هیچ کاری نکردم باز بی دلیل ترکیدم فک کنم حساس شده نی نی یار ب من ...... الان کجان؟ من ندیدمشون فک کنم تاپیکو عوض کردن