2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 626 پست
خدا نکنه ستوووووننننننن......اها خب مهم نی دیگه گذشته حالا شاید سوتفاهم بوده....... منم چندین بار بع ...

چى بگم

يه سوال،مگه حرف زدن معمولى دختروپسر هم ممنوعه؟اگه اينطوره كلاحضورآقايون روممنوع كنن ديگه!

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سلام....من دیگه ترکیدن عادی شده واسم ایندفعه اخری خداشاهده هیچ کاری نکردم باز بی دلیل ترکیدم فک کنم ...

همون موقع که شما تعلیق شدین

آرزو خانوم و اسما جان هم همزمان تعلیق شدن

معلوم نشد چرا 

آرزو جان دوباره برگشتن

ولی اسما جان نه

دخترا هم دیدن امنیت اون تاپیک کمه 

نقل مکان دادن

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چى بگم يه سوال،مگه حرف زدن معمولى دختروپسر هم ممنوعه؟اگه اينطوره كلاحضورآقايون روممنوع كنن ديگه!

نی نی یار درجواب یکی از کاربرا گفتن شوخی زیاد و بیش از حد ایراد داره 

تبادل نظر معمولی نه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
همون موقع که شما تعلیق شدین آرزو خانوم و اسما جان هم همزمان تعلیق شدن معلوم نشد چرا  آرزو جا ...

اسما ک فک کنم برگشته هاااا...مطمعنین برنگشته؟ اخه تو همون تاپیک قبلی دیدمش ک برگشته بود ظاهرا با کاربری قدیمی اقا رامتین برگشته

اسما ک فک کنم برگشته هاااا...مطمعنین برنگشته؟ اخه تو همون تاپیک قبلی دیدمش ک برگشته بود ظاهرا با کار ...

نمی دونم 

دیشب دوباره رفت آخه

رامتین هم یکی دوبار سر زده بود بهمون تو خودت هم هرازگاهی میومدی عکس یه بچه با چشم ابی میذاشتی ولی نم ...

باورت ميشه به همون عكس بچه هم گيردادن

ميگن شايدحق الناس باشه خانمافكرميكنن كاربرخانومم😐

خودحضرت زهراهم توجلساتى درحضورمردهاسخنرانى داشتن،بنظرت اين خشكه مذهبى نيست كه حرف زدن زن ومردحق الناس باشه

البته شوخيهايى كه مرددرارتباط بازن ميكنه روقبول دارم درست نيست،امامثلايه حرف خنده دارزده بشه وديگران هم بخندن چه اشكالى داره،افراط وتفريط اصلاخوب نيست😑

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
باورت ميشه به همون عكس بچه هم گيردادن ميگن شايدحق الناس باشه خانمافكرميكنن كاربرخانومم😐 خودحضرت&n ...

اره موافقم کاملا اگ حتی شوخی هم در حد و حدود باشه مشکلی نداره ولی فک کنم چون میدونن یه عده از مردها بالاخره تو جامعه هستن ک از نظر ذهنی بیمارن و بالاخره اگ بفهمن اینجا گپ مرد و زن مختلط زده میشه و باهم شوخی میکنن ممکنه اینجارو با چیز دیگه اشتباه بگیرن واسه همین فک کنم چون نمیخوان جو سایت خراب شه اینطوری سخت میگیرن.....

نی نی یار درجواب یکی از کاربرا گفتن شوخی زیاد و بیش از حد ایراد داره  تبادل نظر معمولی نه

آره درسته،من عنوان تاپيكم نوشته بودم فقط واسه آقايونه،خانومايى كه اومدن بايدباهاشون برخوردبشه نه من،درضمن من باچشم خودم بى عدالتى روتواين سايت شاهدبودم،چندروزپيش تويه تاپيك ورزشى كه همه هم ميتونن شركت كنن يه سوال پرسيدم چندتاخانوم ريختن سرم وبى احترامى كردم ونى نى ياروتگ كردن،نى نى يارهم بجاى اينكه به اونااخطاربده به من گفت اگه خانوماراضى نباشن نميتونى توتاپيكشون باشى،اصلامنطقى وعادلانه نيست،استارتربايدنظربده،اينطورباشه مردهاتوهيچ تاپيكى نميتونن شركت كنن،پس اصلاتوقوانين بنويسن حضورآقايون ممنوع

آره درسته،من عنوان تاپيكم نوشته بودم فقط واسه آقايونه،خانومايى كه اومدن بايدباهاشون برخوردبشه نه من، ...

درسته 

قانون دست ما نیست

آره درسته،من عنوان تاپيكم نوشته بودم فقط واسه آقايونه،خانومايى كه اومدن بايدباهاشون برخوردبشه نه من، ...

اره قبول دارم خیلی نگاه جنسیتی زیاده اینجا و همش طرف خانوما گرفته میشه.....اره خب بنظرم بهتر بود جای اینهمه سخت گیری از همون اول ورود رو ممنوع میکردن.......فک کنم قوانین جدید یکیش اینه خانووما نباید برن تو تاپیک اقایون....فک کنم بازم مطمعن نیسم....ولی خب موافقم باهات