2777
2789
عنوان

جاریه بد جنسم

26697 بازدید | 331 پست

سلام بچه ها ماجرای منو جاریم از اونجایی شروع میشه که ما خیلی باهم خوب بودیم یعنی‌ مثل خواهر من الان هفت سال عروسی کردم و دو تا بچه دارم منو جاریمم الان دیگه دوسال باهم قهریم موضوع از اونجایی شروع میشه که من دیگه داشتم کم کم ب جاریم شک میکردم همش سرش تو گوشیش بود یه شب میخواستم برم خونشون ما همسایه دیوار ب دیواریم شوهرشم سرکار  بود و قرار شد که من با بچه موچیکم‌برم پیشش بخوابیم و من نرفتم اون داشت با گوشی حرف میزد سریع گوشی قطع کرد من دیدم که شماره هم حذف کرد خلاصه اون تا صبح سرش تو گوشی بود گاهی هم گریه میکرد منم دیگه بهش شک داشتم بعضی وقتا هم بهش میگفتم که رفتارت مشکوکه  اونم میخندید بعد دیگه خودش یه روز بهم گفت که من عاشق یه نفر شدم راستی جاریه من ۲۷سالشه و یه دختر یازده ساله داره و دخترشم از همه کاراش با خبره و بعد دیگه منم بهش گفتم که خودم میدونم از رفتارت کامل تابلوعه دیگه گفت ب کسی نگیو از این حرفا بعد این هروقت میومد پیش من همش در مورد اون پسر حرف میزد در مورد رابطه جنسیشون منم میگفتم شوهرت گناه داره حدتقل ازش جداشو ولی بهش خیانت نکن ولی اون میگفت نه من اگه پیش شوهرم بخوابم خیانت ب اون تشقم کردم برا همین سه چهار ماه یه دفع میخوابید پیش شوهر خودش 

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش میدونه وخدای خودش و همسرش

کاش به خودش بیاد وبفهمه تو چه باتلاقی گیر افتاده

من جای شما بودم کلا باهاش قطع رابطه میکردم ،جرقه های اتیشی که به پا کرده دامن شما رو ممکنه بگیره ،بعد میشید اش نخورده و دهن سوخته 

فقط اون ی تیکه اخرش

حتما دوس پسرش از اوناس ک بش میگه جلو شوهرت تاپ نپوش من خوشم نمیاد🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁