2777
2789
عنوان

بچه ها ابریزش چشم علائم کروناس؟؟

88 بازدید | 17 پست

سلام خوبین؟پدرشوهرم کرونا داشته ما باهاش تو یه خونه بودیم البته بعد از اینکه فهمیدیم قرنطینه شدیم و اصلا باهاش ارتلاط نداریم الان از اخرین ارتباطمون حدودا ۱۰ روز میگذره هم خودم هم بچم از دیروز ابریزش بینی داریم و یک چشممون اشک میاد ابریزش چشم علامت کردنا نیس دیگه نه؟؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم ابریزش بینی داشت و چند روز بعدش من تب و لرز و سرگیجه و سوزش و دردچشم گرفتم کرونا تو بدن هرکی یه جور نشون میده دو هفته جایی نرید ممکنه کرونا باشه گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دخترم ابریزش بینی داشت و چند روز بعدش من تب و لرز و سرگیجه و سوزش و دردچشم گرفتم کرونا تو بدن هرکی ی ...

الان حالتون چطوره؟گلوتون خلط داشت؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
دخترم ابریزش بینی داشت و چند روز بعدش من تب و لرز و سرگیجه و سوزش و دردچشم گرفتم کرونا تو بدن هرکی ی ...

نه ما که کلا قرنطینه ایم اما فکر کردم شاید کرونا اشک ریزش چشم نداشته باشه من هرمدقع زکام میشم اینطورم

الان حالتون چطوره؟گلوتون خلط داشت؟

خداروشکر خوب شدیم روز اول عید اینطور شدیم

نه خلط نداشت ولی تو من هرروز یه علایم نشون میداد ولی تو بچه هام و همسرم فقط ابریزش بینی و گه گاهی عطسه و خیلی کم گلو درد بود من چون تازه زایمان کرده بودم بدنم ضعیف تر بود علایمش شدید تر بود 

نه ما که کلا قرنطینه ایم اما فکر کردم شاید کرونا اشک ریزش چشم نداشته باشه من هرمدقع زکام میشم اینطور ...

خب ممکنه از زکام باشه من به خاطر این گفتم قرنطینه باشین که اگر یه درصد کروناست یه وقت کسی نگیره

واگرنه نگران نباش عزیزم 

خداروشکر خوب شدیم روز اول عید اینطور شدیم نه خلط نداشت ولی تو من هرروز یه علایم نشون میداد ولی تو ب ...

من از همون روز که با پدرشوهرم بودیم هم خودم هم بچم تند تند تقویتی میخوردیم ویتامین دی و سی داروی تقویت سیستم ایمنی

خداروشکر خوب شدیم روز اول عید اینطور شدیم نه خلط نداشت ولی تو من هرروز یه علایم نشون میداد ولی تو ب ...

خداروشکر که خوب شدید منم از دخترم گرفتم چند روزی رفت خونه مادرشوهرم و مسجد بعد خودش مریض شد حالا داده به من نمیدونم سرماخوردگیه با کرونا!!!

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
من از همون روز که با پدرشوهرم بودیم هم خودم هم بچم تند تند تقویتی میخوردیم ویتامین دی و سی داروی تقو ...

خیلی خوب عزیز پس اصلا نگران نباش چون خود استرس سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه

خداروشکر که خوب شدید منم از دخترم گرفتم چند روزی رفت خونه مادرشوهرم و مسجد بعد خودش مریض شد حالا داد ...

استرس نداشته باش منم دکتر نرفتم که صد در صد بگم کرونا بوده ولی دو هفته موندیم خونه که اگر کروناست یه وقت کسی ازمون نگیره

شما هم جایی نرو ولی اینم بدون احتمال داره سرماخوردگی باشه 

استرس نداشته باش و مایعات و سوپ زیاد بخورین انشاءالله زود خوب میشین عزیزم